Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-10

 
  • 11

    Atbildes

  • -3 balsis
  • 12395 skatījumi

Sveiki! Lūdzu iesakiet vieglāko, nesāpīgāko veidu, kā izdarīt pašnāvību.

Veselība » Cits

Šobrīd man ir divdesmit. Depresijā dzīvoju jau kopš bērnības un tad jau bieži esmu domājis par nogalināšanos, šobrīd nožēloju, ka neesmu jau to iepriekš izdarījis.
Neredzu dzīvei jēgu, no tās man vajag tikai 100% uzticamu cilvēku, kas mani spēj no sirds mīlēt, uzklausīt un ar savu rīcību nedarīt pāri. Bet šajā slimajā pasaulē ko tādu neatrast. VIenmēr vilšanās un depresijas padziļināšanās.
Negribu aiziet skaļi, lai visi zin, bet vienkārši, ātri, nesāpīgi pielikt galu. CO laikam nebūs iespējams, jo jaunajām automašinām ir filtrācijas sistēma or smth, turklāt garāža ir labi vēdina'ta.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
Nomierinies, labāk tomēr pamēģini un ja šis tev nepalīdz, tad tālāk skaties pats http://www.depresija.lv/ka-arstet-depresiju/kur-sanemt-palidzibu/ ! Bet tomēr ietiktu pazvanīt uz kādu krīzes centru kur tev ieteiks kādu psihologu un jautājumi atrisināsies.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

Netaisos dzert zāles un staigāt apdolbījies, ar tādu ārstēšanas metodi nepavilktu augstskolā inženierzinātnes. Psihiatriem neticu, lai kas mainītos ir jāmaina dzīve nevis jāizrunājās ar ārstu.

krokijs, pirms 11 gadiem :

Kurš tev teica ka būs jādzer zāles ? Mazāk fantazē. Un neviens tev labāk nepalīdzēs par psihologu. Dzīvi tu arī neizmainīsi ar domām par pašnāvību. Bet psihologs tevi ievirzīs pareizās domās un sakārtos tavu bardaku galvā. Ja tu pret to izturies skeptiski un tam netici, tad manis pēc lēc no tilta kaut šodien.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.