Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

120

Reputācija

 

Alīna Meņkova

Reģistrēts pirms 15 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 15 gadiem

 

Atrašanās vieta: Ķengarags

 

Pozitīvs intelekts, apbrīnojama atmiņa, liels maiguma potenciāls, mīloša, šķeļmīga. Cenšos saprast cilvēkus, viņa raksturus un temperamentus. Man var uzticēt pat vistrakākos noslēpumus un viņi paliks pie manis! =) Ja laba kompānija apkārt tad uzvedinu lielu jautrību un prieku cilvēkos. =p Mēdzu aizbēgt no skaudrās īstenības un paslēpties zemapziņā. Kad man ir labs garīgais tad es smaidu un priecājos par dzīvi, man ir izteikti zilas acis, bet kad slikts tad staigāju nodūrusi galvu lejā un manas acis ir pelēkas. =)) Ar sawu mīļoto zaķi man wiņas ir gaiši zilas,jo mīlestības un laimes pārpilna esmu kopā ar wiņu! =)** Izteikt ilgas pēc mājām, pēc dzimtenes tas reti,kad ir bet tomēr uznāk! Man jāļauj visu pārdomāt, nedrīkst steidzināt.Ļoti emocionālas dabas cilvēks.Varu dzīvot kā visbagātāko, tā mokpilnāko dzīvi. Dažreiz uznāk romantisma lēkmes, tad mēdzu sapņot par ideālo mīlestību.Ir tieksme pilnībā pakļaut sevi partnerim.Esmu seifs ko var atmūķēt tikai uz tausti.

Esmu kluss un dziļš ūdens, kurš ir jāiepazīst ar laiku. =)

Līdzīgi Sarkangalvītei, ar pilnu zemeņu grozu rokā pa mežu iedama, nejūt, ka Vilks tai seko. Tāpēc Alīnai nepatīk ķīviņi un kašķi, un vina māk mazliet piekāpties pat Vilkam.

Vajag kādu, kas pagrūž,
Vajag kādu, kas dzird,
Vajag kādu, kam neliksies smieklīgs.
Vajag kādu, kas palīdz
Vajag kādu, kas zin’
Un ,pats galvenais, dara un tic!

Lietotājs nav uzdevis nevienu jautājumu
       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.