Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Angel

+1412

 
  • 12

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 8188 skatījumi

Kā lai iemācās CSDD teoriju?

Izglītība » Apmācīšana

Heh, lieta tāda, ka nekādīgi nevaru iemācīties CSDD teoriju... Nu tas ir vienkārši drausmīgi :( Dar, ko grib, neiet viņa galvā... ,kaut gan skolas braukšanas eksāmenu esmu jau nokārtojis, tik dēļ teorijas netieku tālāk... :( Varbūt kādam ir kādas interesantas metodes, vai ieteikumi, kā to varētu iemācīties...? :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
mēģini vingrināties te: http://csnt.csdd.lv/

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Signe Bergmane

+2531

 
http://csnt.csdd.lv/ (kā jau Priekšnieks minēja) patrenējies. Man arī bija problēmas ar teorijas nokārtošanu, jo, godīgi sakot, vnk iezubrīt nekad neesmu mācējusi. Es pildīju testu un no tā arī mācījos. Kad nebija pieejams internets, izmantoju Gross autoskolas teorijas apmācības cd, kas, man šķiet, ir pat ērtāk, jo katru kļūdu var izlasīt pēc tam noteikumos. Tā vismaz man daudzi noteikumi palika skaidrāki, jo daži bez vizuāla parauga ir diezgan nesaprotami cilvēkam, kuram nav bijusi liela pieredze satiksmē.
Veiksmi tev! =)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.