Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Leo Veinbergs

+901

 
  • 16

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 4245 skatījumi

Piedot vai nē?

Ģimene un attiecības » Attiecības

Vai ir jēga piedot krāpšanu,neuzticību,nodevību un melošanu no otras pusītes?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (16)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
piedot jau var it kā(bet sirdi jau tāpat kaut kur tā sāpe stāvēs,un no atminjas ar nevar izdzēst) ta ka vis atkarīgs vai tu ar to ka piedosi varesi pēc tam pats ar savām domām,jūtam sadzīvot ,ja varēsi tad piedot,bet ja jūti ka nē tad nē,,,aizmirsti un dzīvo tālak,un gan jau atradīsies tāds cilvēks kas tevi nepievils un nesāpinas;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eduardo Seipuls

+991

 
Piedot jebkurā gadījumā vajag agri vai vēlu, bet otru iespēju nemūžam nedotd!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir jāprot piedot, kā saka piedogt var visu aizmirst neko.Varbut tava otrā pusīte sapratīs savu kļūdu un būs mācība, tas būs tādā gadījumā , ja tā būs patiesa īsta mīlestība, bet ja tikai aizraušanās, tad atkārtojums nebūs ilgi jāgaida.Un tad par piedošanu nevar būt runa.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ēriks Matisons

+767

 
Piedod vajag. BET, tas nenozīmē, ka arkal ir jāuzticas. Tas nenozīmē, ka ir jāsaiet kopā. Ja cilvēks nespēj savas bikses turēt ciet, tad otru nemīl pietiekoši stipri. Īsta milestība no otras pusītes neliks tev raudāt un nesāpinās tevi.
Ir jāmāk atšķirt pieķeršanās un pieradums no mīlestības. Par saiešanu kopā.... nu daudz ko ir jāņem vērā.... cik liels bija pāri darījums un tā sekas.
Mīlēt kādu, tā ir izvēle. Taj brīdī otra pusīte izvēlējas ko citu.
Kā jau teicu, piedot vajag. Bet tas nenozīmē, ka ir jāsaiet atkal kopā, jauzticas un jāatveras tam cilvēkam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Izvērtē kāpēc Tava otrā pusīte tā darīja... Varbūt attiecībās nav kaut kas kārtībā, varbūt jutās vientuļa, bet es arī domāju, ka tas varētu atkārtoties. Zemapziņā jau darbosies, ja jau vienreiz piedeva varbūt piedos arī otrreiz... Labāk neriskē

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Jansons

+3965

 
Jēga nav, bet realitāte ir cita lieta. Ja tu viņu tiešām mīli, tad gribot negribot piedosi visu. Ja tā krāpšana/nodevība ir pārāk nopietna un sāpīga, tad gan varbūt labāk šķiries no viņas un pamokies kādu laiku, jo parasti tādas lietas vēlāk mēdz atkārtoties...

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Bet ir jau cilvēki kas mainās,kas mācas no vienas kļūdas,un apzinās ka darot kaut ko 'tādu' var pazaudet kaut ko kas ir svarīgs..bet tanī pašā laikā,nevar zināt ko domā otrs,varbūt viņam nemaz nēsi tik svarīgs kā izskatās..

Kaspars Jansons, pirms 14 gadiem :

No taviem vārdiem ir skaidrs, ka tu jau tikpat kā esi viņai piedevis. Sirdij nepavēlēsi. Bet par viņas jūtām vari mēģināt spriest pēc tā, kā viņa tev lūdza piedošanu (ja vispār to darīja). Un vēl vari mēģināt apdomāt iemeslus, kāpēc viņa to vispār darīja. Vai nu jūsu attiecībās kaut kā trūka vai vnk viņai nav nekādu īpašo jūtu pret tevi...

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nē piedevis nēsmu..un domāju ka arī to nedarīšu..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.