Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inese Bērziņa

+113

 
  • 38

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 35623 skatījumi

Vai kāds varētu ieteikt zobārstniecības iestādi Latvijā (Rīgā), kurā varētu salabot zobiņus kvalitatīvi un iesakiet arī kādu ārstu!

Veselība » Zobi

Pirms 14 gadiem

Pasakos visiem jau iepriekš par atbildēm! Sākšu domāt, uz kuru pusi tagad man doties.

Inese Bērziņa, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (38)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Stomatoloģiskā klīnika ''VALIS'' Brīvības ielā 167, Rīgā. Dakteris Genrihs Vabeļs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es varu ieteikt Stomotoloģijas institūtu, Dzirciema ielā 20. Loti laipns kolektīvs. Strādā vairāki ārsti. Cik es zinu, tad visi zobārsti nāk no šī instituta, un ja ir kādas ziepes, tad tūlīt sūta uz turieni.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iveta

+20

 
Zobaarstnieciba "Arke" un daktere Sarmiite Biseniece#Gertrudes iela 67A#. Vienkaarsi fantastiska daktere. ja ieprieks man bija panika no vaarda zobaarsts, tad tagad apmekeejums man nesagaadaa nemazaakaas probleemas:))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Varu droši ieteikt Dr. Martinsonu, Āgenskalnā. Lai gan ārprātā aizņemts un pagrūti pierakstu atrast, bet ļoti rūpīgs un akurāts dakteris. Jo tuvāk rīgas centram, jo trakākas cenas sagaidīs. Pats apmeklēju dakteri Jelgavā, tuvāk dzīvesvietai - LLU doktorātā, dakteris Juris Juhansons - vispār ideāli, gan attieksmes, gan kvalitātes, gan beigubeigās arī cenu ziņā, tikai nezinu, vai būs velme izbraukāt. Vēl ir arī klīnika Salvus, Jelgavā, Elektrības ielā, kur ir laba higieniste Inese. Varianti ir un varbūt pat ir vērts izbrīvēt laiku izbraukāšanai, jo zobārstniecība ir padārga industrija. Vienu gan iesaku - atrast "savu" dakteri un turēties pie tā, jo tad ir vieglāk visu to "saimniecību" apkopt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Liene ~V~

+30

 
Varu ieteikt Rīgas 1.slimnīcas poliklīnikā Dr.Silvija Rudzīte ( ar lielu pieredzi), cenas arī nav augstas.100% garantēju, ka neliks izņemt visas vecās plombes un saplombēt pa jaunu, lai izkāstu naudu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Boža

+4173

 
Pozitīva pieredze vismaz 15 gadu garumā "Latdent" Ģertrūdes 30. Ārste vārdā Elita. Uzvārdu diemžēl nezinu. Jāatzīst, gan, ka nav pati lētakā vieta Rīgā.

pirms 14 gadiem  

Sandra Ķēniņa (Kļaviņa), pirms 12 gadiem :

Neiesaku apmeklēt šo iestādi, attieksme un darbs vērtējams ļoti negatīvi:
Pieteicos uz 8.00,lai nekavētu darbu,bet reāli ārste atnāca 8.40, māsiņa neko nepaskaidroja, pēc 30 min gaidīšanas strupi noprasīja, vai es vēl gaidīšot.
Ārste beidzot ieradās, 15- 20 min. laikā ātri uztaisīja 2 rtg( nesapratu priekš kam), arī līdzi tos nekādi nevarēja iedot,jo, redziet,viņi nevarot izprintēt. Ielika man mazu plombīti un sveiki, jo gaitenī jau nākošais pacients. Kaut gan es nācu ar pavisam cita zoba probl.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man šķiet, ka ir diezgan grūti pateikt kāds zobārsts būtu vislabākais tev. Tur jau, kādas attiecības izveidojas ar konkrēto zobārstu. Esmu dzirdējusi par vienu konkrētu zobārstu dažādas atsauksmes, ir citi, kas cildina zobārstu, citi, kas sakā, ka tur labāk nerādies.

Principā es iesaku pašai iet un skatīties, vari paskatīties šajā mājaslapā www.latvijaszobarsti.lv Rīgas zobārstniecību sadaļā tur ir labas zobārstniecības uzskaitītas. Vari izvēlēties kādu no tām.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zitzi Safo

0

 
Cilvēki, mīļie! Ejiet ar lielu līkumu zobārstniecības kabinetam Rušonu ielā, SIA "DZIEDNIECĪBA", MFD Vesselības grupa, 105 kabinetā, kurā Jūs sagaida, it kā zobārste I. Bazarova, ar naidā izšķiebtu ģīmi! Jau pirmais iespaids liecina, ka tas ir demons ne cilvēks. Un darbošanās to arī apstiprina.
Man bija pārplīsusi augšējā platīte, kuru nācās nodot salīmēšanai un ieķērusies apakšējā tiltiņa stīpiņa aiz bezgala sāpošā zoba kronīša. Bazarova iegrābās man mutē aiz sāpošā zoba un sāka lauzt ārā ieķērušos tiltiņu, pie tam neganti lamājoties. Neizdevās ar pirkstiem, tad ņēma palīgā stangas un izcēla sāpīgo zobu no vietas, lai atbrīvotu stīpiņu. No sāpēm, un kā var sāpēt zobs, ja to rauj laukā bez anastēzes, pat ja tas nav sasāpējis, liekas katrs var iedomāties, man ne tikai kliedziens izlauzās, pat asaras sāka līt. Rezultātā Bazarova apakšējo lociņu salauza, bet augšējais sataisīts pilnīgi nepareizi un vairs neder. Tā ka, nevis lētāk, bet nenormalāk Bazarova ārstē zobus. Neuzraujaties!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ĻOti laba un tiešam labsirdiga labi dara savu darbu varda tiešaja nozime. Sarmite Biseniece iesaku ari citiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

NEIESAKU Intu Rozenbahu (Čaka ielā 33.)- taisnība, ka viņa strādā tā, ka var iemigt, bet... pēc dažiem gadiem, kad uztaisīju pilnu ZOBU skrīninugu- man atklājās trakas lietas- visiem zobiem, kuriem bija jātīra kanāli- tie nebija iztīrīti- tikai uzlikta plombe pa virsu (un kanāli nesapildīti). Rezultātā zem nesapildītajiem kanāliem izveidojās iekaisumi :( ...Shī daktere konkrēti šmaucas....fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Nav brīnums, ka viņai nav par grūtu vienā reizē salabot 3 zobus un nokāst naudiņu... :(

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.