Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Oskars D

+1025

 
  • 11

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2779 skatījumi

Miegs

Veselība » Garīgā veselība

Problēma ir tāda, ka jau vairāk nekā mēnesi, nevaru pamosties agrāk pa kādiem 13:00, (arī modinātājs nelīdz), protams, ja kāds fiziski mani ceļ, tad varu arī 11os pamosties, bet agrāk ir diezgan nereāli!(es dzirdu ka skan modinatajs, bet vnk aizeju un nospiezhu nost, un gulju taalaak). Varbūt ir kādi padomi, kā lai es spēju pamosties/piecelties?

Pirms 14 gadiem

Patiesiibaa miegs man ir diezgan labs! :D Salds taa teikt. un katru nakti redzu aizraujoshus sapņus. tā ka negribas celties, bet gribas noskatīties līdz galam! :D Es varbūt domāju, jūs spēsit ieteikt kādu nezinu, atjautību ar modinātāju, vai arī tiklīdz atveru no rīta acis apēst uzreiz ābolu vai ko tmldz. K kas tāds nav?

Oskars D, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Izguleties jau nav slikti, bet ja nevar pamosties ar modianataja palidzibu ieteiktu aiziet pie arsta pavisam nopietni!!!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.