Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 11

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2425 skatījumi

kas jadara lai likvidetu agresivu suni?

Dzīvnieki » Suņi

Dzivoju viena maja ar vecomammu un vecotevu suns pieder viniem. Suns lielako muza dalu dzivojis ara pie kedes tagad vini izdomajusi laist suni ieksa maja koridori kur mums jastaiga garam suns koz maniem berniem .Kad viniem ludzu suni nelaist vala no kedes un nebarot koridori kamer berni ara spelejas sanemu atbildi" Nepatik nedzivo seit".

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Suns pieradīs ,un suņi respektē mazākos :) nav svarīgi ka bija pie ķēdes ,kāds cepumiņš vai našķīts retu reizīti un redzēsi ,ka suns jau būs draugs ,un labāk ļaut sunim padzīvot mājās ,ja nu kas ir tāda lieta kā uzpurnis ,vismaz sākumā lai pierod.
Tev varbūt šis suns ir svešs un neko nenozīmē ,tāpat arī arī viņiem tavi bērni ir sveši ,tu mīli savus bērnus un viņi mīl savu suni ,un tev nav tiesību atņemt kādam to ko viņš mīl !!!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.