Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Unknown Man

+2218

 
  • 12

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2520 skatījumi

Kur ir vis reālāk un kā varētu nopelnīt naudu internetā no mājām?

Datori un internets » Cits

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Pūpols

+471

 
Internetā pieejamas simtiem iespēju, kā pelnīt, jāatrod tāda, kas tev iet pie sirds, atrisina kāda cilvēka problēmu. Tas varbūt skanēs mazliet dīvaini, bet ja nonākot internetā galvenais mērķis ir pelnīt naudu, ar tādu nostāju būs grūti nopelnīt. No savas un citu cilvēku pieredzes varu teikt drošs veids, kā nopelnīt naudu ir palīdzēt atrisināt cilvēku problēmas. Kur nopirkt to lētāk, kā izveidot video, kā izveidot mājaslapu, kā izveidot tabulas MS Excel utt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Taisi augšā serveri,atver mājas lapu,kur būs arī maksas pakalpojumi,slēdz līgumus un pelni.Tik viegli nekur tev nauda nenāks.Var arī zondēt sludinājumus,lētāk iepirkt,dārgāk pārdot,bet tad vajag starta kapitālu.

pirms 12 gadiem  

Unknown Man, pirms 12 gadiem :

Par tiem sludinājumiem pirmo reiz dzirdu ko tādu. Pastāsti sīkāk. Par to serveri un savu web lapu doma būtu laba, bet šaubos vai atmaksāsies ja jāīrē hostinga vieta, domēns un vēl ej nu vēl izdomā kādus pakalpojumus piedāvāt un pietam jāizcina sava vieta plašajā interneta pasaulē, jo konkurense ir. Pie tam man ir tizls mobilais internets, dzīvoju laukos un nekādu labāku netu pie manis nav. Par savu serveri un oprisko netu varu aizmirst.

Unknown Man, pirms 12 gadiem :

Vienīgais ko es esmu netā uzracis ir strādāt kā freelancers, ir vairākas web lapas kur piedāvā darbu freelanceriem. Tas man šķiet pagaidām visreālākais priekš manis.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Tik pie datora sēdot jau nesanāks nopelnīt,ir jāskrien tāpat apkārt.Par sludinājumiem domāju tā,ka atrod pieprasītu preci,tālāk pārdod to dārgāk,nu tā kā starpnieks.Protams tur būs jāskraida apkārt.Laukos var tēmēt uz kokmateriālu pusi.
Ja ir veiksme,tad var spēlēt pokeru,zoli uz naudu,čoms cik stāstīja,tad normālu kāpostu ceļ laukā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.