Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Voo Doo

+2100

 
  • 17

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 4613 skatījumi

Kā notiek dzīvnieku paņemšana no patversmēm?

Dzīvnieki » Cits

Gribu paņemt no patversmes kādu dzīvnieku. Kā tas notiek? Vai dzīvniekus atdod sapotētus, attārpotus, atblusotus un sterilizētus? Ja visas procedūras ir veiktas, tad man par viņām būs jāmaksā? Vai par pašu dzīvnieku un pasi būs jāmaksā?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (17)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agnija Briede

+11

 
Ja vēlas dzīvnieku no patversmes tad tas rūpīgi jāpsver, jo tā bus liela atbildiba. Ja tomer esat izlemies tad tik uz prieksu! Visas patversmes nav jamaksa, bet gan jatsta ziedojums dazas tas var but 1-20ls, kas tiek uzskatits ka ziedojums. Varbut ir jamaksa tikai par dzivnieka arstesanu un potesanu ko patversme ir veikusi. Vajag but 18 gadiem un bez kriminalpagatnes.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var jau būt,ka domāju savādāk,kā būtu pareizi...Ja kāds vēlas paņemt sunīti,kaķīti no patversemes,dzīvnieciņu vajadzētu atdot par velti(izvērtējot,vai var šai personai uzticēt rūpes),ziedojumi....?obligātā samaksa par potēm,sterilizāciju.....kam tādas naudas mūsdienās ir,lētāk paņemt mazu mīluli-dāvāt visu mīlestību,netraumējot viņa psihi,audzināt jau no ..pirmajiem soļiem...Ja patversmei jāatmaksā kastrēšana vai sterilizācija+potes,tas sanāk pat dārgāk kā nopirkt, sludinājumos pat piedāvā par velti.Man tik ļoti žēl tos dzīvnieciņus,kuri atrodas patversmēs 14 dienas,kurus nevar..adoptēt..,jo labiem cilvēkiem trūkst tie 15-20 lati,bet....labāk-iemidzināt(izdot šai nežēlīgai rīcībai vismaz vēl 10 latus)......nav dzīvnieciņa,nav problēmas! Kur ir loģika....

pirms 14 gadiem  

Sarmīte Nicmane (Kalniņa), pirms 14 gadiem :

Cik esmu informēta,ja saimnieks,jauns īpašnieks neuzrodas,pēc 14 dienām dzīvnieciņu iemidzina....
Cilvēciņu,ja paņem no bērnu nama-valsts maksā alimentus,tas ir cilvēcīgi!!!
Par dzīvnieciņu-...pieprasa segt medicīniskos pakalpojumus....ja tādu pietrūkst...liktenis izlemts...-necilvēciska rīcība.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man vajadzēja samaksāt 15ls par pieaugušu, sterilizētu kaķeni. Bet no dzīvnieku sos dod par velti.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Davis Etnoss

-30

 
Atnāk mācītājs, tiek iedegtas sveces, draudze nodziet pa dziesmai un vari likt vistu kartona kastē un vest mājās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Atnac, panjem, aizej! :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Inna

+12

 
Cik esmu dzirdējusi, par zvēriņiem nav jāmaksā, vnk jāatnes kkāds gardums vai bariiba, lai viņš nebūtu atdots par velti, jo tas nav pareizi.. Bet tas, laikam atkarīgs no patversmes, cik populāra vai apmaksāta tā ir.. Par to var painteresēties kkādos zooveikalos, daudziem ir sadarbība ar patversmēm..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

par sunu pnemsanu nav jamaksa

pirms 14 gadiem  

Diāna Alksne (Ančupāne), pirms 14 gadiem :

Kurā patversmē tad nav jāmaksā? Cena atkarīga no suņa svara un tā, vai veikta kastrācija vai tikai potēšana un attārpošana. Rīgas patversmēs pat par kaķēniem ir jāmaksā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.