Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 11

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 8839 skatījumi

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Dziednieki parasti specializējas konkrētās kaitēs, tā ka, ja nepaskaidrosiet, kas tieši jums ir par problēmu, tad nekādu sakarīgu atbildi saņemt nevarēsiet. Jautājums ir no sērijas, man ir nepieciešams labs skolotājs vai labs ārsts? Kāds skolotājs? matemātikas, ķīmijas, biloģijas, angļu valodas? Kāds ārsts - zobārsts, ķirurgs, psihiatrs?

pirms 9 gadiem  

Kristiāna Boldireva, pirms 9 gadiem :

Jasaka godigi, pirmo reizi dzirdu ,ka dziednieki specializejas konkretas kaites. Tie, kurus es pazinu un kas jau ir citos medibu laukos, speja noteikt dazadas kaites un daudzas dziedet.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Tie, kas nespecializējas, ir šarlatāni, neviens cilēks nevar ārstēt un darīt visus darbus. Ir lietas, kas padodas, un, kas nepdadodas. Dziednieki lielā mērā veic psihologu funkcijas, un iznākums ir atkarīgs no tā, cik ļoti cilvēks tam visam notic. Ticība dara brīnumus, bet ne tādā mērā, lai paļautos tikai uz dziedniekiem un atteiktos no mūsdienu medicīnas, kura ārstē praktiski visas slimības, un tās, kuras neārstē, nevar izārstēt arī neviens dziednieks.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Lai cilvēki varētu dalīties savā pieredzē ir jāzina, kas jums ir par problēmu. Tad arī cilvēks, kas saskāries ar līdzīgu problēmu un ticis galā pateicoties kādam dziedniekam, varēs jums ieteikt, kāds dziednieks tieši palīdzēja. Šobrīd Latvijā nav neviena īpaši spēcīga dziednieka, savulaik bija Zilā Kalna Marta, kas daudziem palīdzēja, mūsdienās visādas dziednieku asociācijas ir saražojušas veselu kaudzi ar dziedniekiem, un katrs, kam nav slinkums sauc sevi par dziednieku.

Kristiāna Boldireva, pirms 9 gadiem :

Sarlatanu ir daudz. Ists dziednieks sevi nereklame, bet par vinu runa tauta. Tapec ari ludzu tautas ieteikumus. Kartigs dziednieks noteiks kaiti, pat neko nejautajot.
10 gadus man arsti nespej noteikt sapju iemeslu.Esmu gulejusi slimnicas un ir veiktas visu veidu parbaudes .

Edgars, pirms 9 gadiem :

Aivi, tas ka Tu zini vienu Zilā kalna Martu, nenozīmē, ka tādi dziednieki vairs nepastāv...

Es zinu vienu dziednieku, par kuru runā tikai tauta, viņa vispār sevi nekur nereklamē un arī naudu neņem, kamēr ar varām neiespiedīsi rokās...
Viņa visupirms par tevi pastāsta kaut ko tādu, ko zini tikai Tu, un tikai tad kad Tu viņai noticēsi - viņa spēs noteikt Tev tavu kaiti un palīdzēt...
Manam paziņam viņa ieraudzīja nāvi, diemžēl tas arī piepildījās...
Ticēt vai nē, mēģināt vai nē tas ir jūsu ziņā.

Edgars, pirms 9 gadiem :

Ja ir vajadzīgs tālt nr. raksti pm...
Man nav tādu tiesību izplatīt citu personu kontaktinformāciju...

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Edgar, es arī varu paredzēt jebkura cilvēka nāvi, uz šīs zemes vēl neviens nav palicis...

Sarmīte , pirms 8 gadiem :

Sveiki Edgars jus varat man ari iedot sis dziednieka kontaktus.

Sarmīte , pirms 8 gadiem :

Sveiki Edgars jus varat man ari iedot sis dziednieka kontaktus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.