Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vineta

+872

 
  • 31

    Atbildes

  • 1 balss
  • 36231 skatījumi

Vai no ārzemju interneta veikala ir izdevīgi/droši pasūtīt apģērbus/apavus.?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Vai kādam ar to ir pieredze.? Varbūt varētu atsūtīt saitus. Saka jau, ka mūsu apģērbu žurnāli un interneta veikali uzskrūvē cenas un ārzemēs esot lētāk.. Vai tā ir?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (31)

 
« 1 2 3 4
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
ZEMŪDENS AKMENS interneta vaikalos no ārvalstīm par ko zina ne vissi! Pārsvarā Potenciālos klientus uzstrauc vai viņu napšmauks un tā prece tiešām atnāks līdz pastam. Bet Jāzin arī tāds nelies fakts. Ja jūs passūtīsiet Piemēram somiņu no francijas Ar uzrakstu "GUCHI" kas būs viltojums firmai "GUCCI", Prece viss drīzāk, ja nepievils pārdevējs, protams atnāks līdz latvijas pastam, bet tad arī sāksies interesantākais, ja tās somiņas ražotāji nebūs nekur registrēti kā uzņēmums kas drīkst veidot pakaļdarinājumus, tad uz jūsu pasta kasti atnāks nevainīga lapiņa kad jūsu prece ir piegādāta, un gaidīs lai varētu jūms to nodot. Ierodoties pasta nodaļā, jūs saņemsiet soda kvīti uz jūsu vārda, kur būs norādīta soda summa par "(apmēram): viltotas mantas izplatīšanu" un vainīgie būsiet jūs.

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

aizmirsu piebilzt! Pēc soda apmaksas un pasta pakalpojumu nomaksas Preci ko gaidījāt jūs nesaņemat!

Ja gribat Droši iegādāties preces no interneta Jums ir jāzina Ko var un ko nevar Vest pāri Latvijas robežai.

Ir nianses kad No Anglijas uz Vāciju ir atļauts vest pāri Teiksim kedas, bet uz latviju vest no anglijas nedrīks, drīks tikai no vācijas. Vissur ir daudzi mazi sīkumi.

500

« 1 2 3 4

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.