Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 11

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 7304 skatījumi

Kādas priekšrocības ir automašinai ar mehānisko un kādas ar automātisko ātrumkārbu

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

ja es vēlos iegādāties jaunu automašīnu, tad kādu man labāk izvēlēties ar mehānisko vai automātisko kārbu jo katrai ir savi plusi un mīnusi es gribētu zināt jūsu viedokli, kā arī plusus un mīnusus katrai no tām.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sandis Lacis

+20

 
Nu skatoties kaadai mashiinai..Manuaalaa labaak domaaju mazaam mashiiniiteem, Bet kaadu 7 serijas vai a8, buutu vnk tizli braukt ar manualo, tapeec ka muusdienas automaats eertaaks, kofortablaak...Manuaalaa tas ir tautaa vechu pienjemts stereotips ka nebraukshu ar automaatu..Pats kaadreiz taa domaaju, liidz nenopirku automat+triptroniks.Super labaak nevar veeleeties....
Un nevella pilseeta vinjsh vairaak nenjem, vai tu seediun rausties katrus 5 metrus korkjos, vai viena kaaja briiva un viena roka briiva un mieriigi sliidi. un taaas iestigshanas =ir mashiinam speciaalas kontroles prieksh taa kas to noveersh..
Pasham Audi S8, nemaz nevienu manuaalo mashiinu labaaku nevaru iedomaaties

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.