Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dienas jautājums

Vai ir kāda programma Canon fotoaparātam, kas veic automātisku fotogrāfēšanu ik pēc noteikta laika? Teiksim, ik pēc 5 min.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Ar EOS utility ir iespējams veikt fotogrāfēšanu no datora (nosacīti attālināti), bet tādu iespēju automātiskai fotogrāfēšanai ik pēc laika - tur neredzu. Nepieciešamajai programmai vajadzētu darboties uz Mac OS X.

Pirms 14 gadiem  


"Ofice 2007 studentiem un mājas lietošanai". Vai licencēta diska "Koda atslēgu" nevar atrast pašā diskā, ja uzlīme ir pazaudēta

Datori un internets » Cits

Man ir orģināls "Ofice 2007" disks, bet pazaudēta uzlīme ar koda atslēgu kas sastāv, ja nemaldos, no piecām piecu simbolu grupām. Jautājums: Vai šo "Product Key" nevar atrast pāšā diskā ?

Pirms 14 gadiem  



Zobu sāpes

Veselība » Zobi

Zobam iekaisis nervs. Pēc pieraksta uz klīniku jāiet tikai trešdien. Nevienas parastās pretsāpju zāles- Ibuprofēns, Ibumetīns, Aspirīns vai Nimesils- nepalīdz, divas dienas jau esmu nomocījusies. Vai ir kādas speciālās pretsāpju zāles zobiem, vai arī kāds zina kādu efektīvu "tautas metodi"?...

Pirms 14 gadiem  


......

+11600

 

Datora skaļruņi (speakers)

Datori un internets » Cits

Sveiki! Tātad, vēlos iegādāties labus Logitech skaļruņus datoram. Tātad, nevaru izsķirties kurus skaļruņus ņemt: Logitech Z-4 vai Logitech Z523... Cik zinu Z-4 sub-wūfers, labs, liels, un ar jaudu arī labi ir, kā arī 2 satelīti. Un Z523 ar izskatās labs sub-wūfers +,...

Pirms 14 gadiem  


Santa Augule

+114

 

Pie kādiem speciālistiem jāiet, lai pārbaudītu vai ar iekšējiem orgāniem viss ir kārtībā?

Veselība » Cits

Runā, ka - ja uz sejas pumpas, tad ar iekšējiem orgāniem nav kaut kas kārtībā. Vai jāvēic kādas analīzes, pie kā jāvēršas? Cik tas aptuveni izmaksā? Kosmetologs ar pumpām uz sejas jau ilgu laiku netiek galā, dermatologs izraksta vairākas ziedes...

Pirms 14 gadiem  


Ka ir ar SMS lasisanu (svesu).Suti iszinu un lasi.Tas ko piedava daudzos saitos.Ka tur isti ir?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Ir reklamas neta,kas piedava lasit svesas sms.Ka tur isti ir ar so lietu?Vai kads ir meginajis,vai tas ir reali? Ka to var izdarit?

Pirms 14 gadiem  



Kads nezin nosaukumu dokumentālajai filmai par Pārtikas piedevām jeb E vielām, es vnk neatceros nosaukumu!!

Ēdieni un dzērieni » Cits

Kads nezin nosaukumu dokumentālajai filmai par Pārtikas piedevām jeb E vielām, es vnk neatceros nosaukumu!!??

Pirms 14 gadiem  


Aigars Zane

+244

 

vai kads nevar izpaliidzeet ar paliidziibu-informaatikaa ar wordu??

Datori un internets » Cits

man aukstskolaa ir prieksmets informaatika un taas tefnologija!bija ieskaite bet esmu slima un darbu man parsuutija uz epastu bet tiesaam neko daudz es nesaprotu no taa uzdevuma,vinjs jataisa cik saprotu vordaa!!!???varbut ir kaads kas var izpaliidzeet?

Pirms 14 gadiem  


Kur Rīgā var atrast kosmētikas kabinetu, kurā pieejami lāzerķirurģijas pakalpojumi?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Kurā vēl kādā kosmētikas kabinetā Rīgā, izņemot veselības centru 4, ir pieejami lāzerķirurģijas pakalpojumi ādas defektu noņemšanai? Nu rētiņas, redzami kapilāri (tos aizkausē ar lāzeri) utt. Interesē iestādes nosaukums, atsauksmes, apm adrese un vēl labāk, ja arī cenas :)

Pirms 14 gadiem  



Kas ir vajadzīgs, lai atvērtu bērnu rotaļu istabu ar pieskatīšanu?

Izglītība » Pirmsskolas

Kas ir vajadzīgs, lai atvērtu bērnu rotaļu istabu ar pieskatīšanu (uz stundām vai visu dienu) un dzimšanas dienu svinībām? Kādas atļaujas ir vajadzīgas? Vai pedagoģiskās izglītības grāds ir OBLIGĀTS? Kas vēl būtu jāņem vērā?

Pirms 14 gadiem  


Kur var nopirkt matu krasainas,pusamas krasas?

Skaistums un stils » Mati

roza,sarkana,melna..krasa viegli mazgajas ara pusamas krasas matiem. nav ne jausmas ,kur varetu ko tadu iegadaties..varbut kads ir pircis?

Pirms 14 gadiem  






Kashins DaWeeD

+8293

 

Vēlos uzzināt no Jūsu pieredzes/minējumiem/cenrāža, cik varētu +/- izmaksāt personalizēta PHP/MySQL meklētāja izstrādāšana?

Datori un internets » Programmēšana un dizains

Ar šādiem nosacījumiem::: ///Meklēts tiek tikai pēc nosaukuma - tātad tikai 1 lauks iekš datubāzes, ko aiztiek; ///Rezultātos parādās atrastais nosaukums (ar linku) + attēls + komentārs (pāris teikumi); ///Rezultāti pēc vajadzības sadalās vairākās lapās; ///Rezultātiem jāparādās tabulā (!), kura savukārt atrodas iekš divīzijas,...

Pirms 14 gadiem  


Eva Dūda

-10

 

man ir karaokes mikrafons,kapec vins neskan,nav atbalsa nekada,kad piesledzu pie pc??ko es daru nepareizi ludzu kadus ieteikumsus

Datori un internets » Cits

man uzdavbinaja karaokes mic.,bet nekadi neizdodas dabut vinja skanu ,kad es itka runatu mikrafona..vai vispar var pieslegt pie pc sadu mikrafonu? gribas dziedat lidzi dziesmam ..bet nav nekadas skanas:( palidzat ar padomiem

Pirms 14 gadiem  


Man 27.aprilī beidzas pases derīguma termiņš

Socialās zinātnes » Cits

Sveiki!Cik dienas vai nedēļas iepriekš man jātaisa jauna?Vai arī varu tanī pašā datumā ierasties passu nodaļā un lūgt pēc jaunas pases ?!

Pirms 14 gadiem  





Uldis Bloms

+582

 

Vai ir iespējams, lai dators noteiktā laikā ieslēgtos vai arī izslēgtos, tad kad man to vajag?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Vēlos lai dators ieslēgtos kā modinātājs vai arī izslēgtos kā televizoram sleep mode. Ja tas ir iespējams tad, kā to dabū gatavu?

Pirms 14 gadiem  

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.

 

Jaunpienācēji