Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dienas jautājums





Aivars Savickis

+112

 

Ford Focus mk2 2010 gada 1.6 tdci econetic. varbut kads ir saskaries ar to.

Auto un transports » Ford

Sorit braucot uz darbu kompis izmeta kludu ( Engine Malfunction ) Tas ir Motora darbibas traucejumi. Un katru reizi ka izmet kludu pec tam vairak par 2900 apgriezieniem nevar dabut. Varbut kads jau ir saskaries ar sadu problemu?

Pirms 9 gadiem  




Jānis Priede

+102

 

Sveiki. Kāds nezin kādā interneta veikalā var pasūtīt playstation3? Tagat visos redzu tikai playstation4, bet man labāk pie sirds iet ps3.

Spēles un izklaide » Cits

Sveiki. Kāds nezin kādā interneta veikalā var pasūtīt playstation3? Tagat visos redzu tikai playstation4, bet man labāk pie sirds iet ps3.

Pirms 9 gadiem  



windows 8.1 grafikas problēma

Datori un internets » Dzelži

1 kopējā pieejamā grafikas atmiņa 1792mb 2 atvēlēta video atmiņa 32mb 3 sistēmas video atmiņa 0mb 4 koplietojamā sistēmas atmiņa 1760mb jautājums ir sekojoš, kā panākt to lai atvēlēta video atmiņa paliek lielāka jo ieejot spēle rāda ka video karte darbojas uz 32...

Pirms 9 gadiem  




Māris Auzāns

+308

 

Windows 7

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Kur Windows 7 home versijai var atrast "Search" funkciju? kādreiz man bija Windows XP un tur Search bija zem "start" izvēlnes bet te nav....

Pirms 9 gadiem  


Emīls Jakobijs

+116

 

TV antēna. signāla stiprums 50-60%, atvienojot ekrānu signāls pieaug līdz 80% - kur varētu būt kļūda ???

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Uzliku antēnu uz jumta. atvilku vadu līdz tv. saslēdzu ar pastiprinātāju/dalītāju. iespraudu Tv. meklēju kanālus - pārāk maz. sāku meklēt ko esmu sačakarējis - nejauši konstatēju ka savienojumā (40cm no pašas antēnas) atvienojot ekrānu signāls palielinās par 20%... tgd nesaprotu tas...

Pirms 9 gadiem  


ka es varu parinstalet plansetnieku go terra 101 .

Datori un internets » Internets

Sveicinati gribeju pajautat ka es varu pati parinstalet planset datoru , planseta modelis Go Terra 101.. Nezinu ko darit jo speles pat nevaru vairak noladet neko :(

Pirms 9 gadiem  



Tēma par iPhone 5s! Tatad baterija izladejas ieliku uzladeties, bet pec tam skatos telefons vsp izslegts! Nevar vairs uzladet, nedz ieslegt.

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Tēma par iPhone 5s! Tatad baterija izladejas ieliku uzladeties, bet pec tam skatos telefons vsp izslegts! Nevar vairs uzladet, nedz ieslegt. Uz ekrana arī neuzrada kad ir pieslegts pie ladetaja.. Vsp nekadas dzivibas pazimes... Kur var but problema??? Meginaju arī...

Pirms 9 gadiem  




Par Windows 8 licenzi.

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Iegādāts laptops ar iešūto Windows 8. Pavadzīmē Windows neparādas kā atsevišķa vienība un uzlīmes uz datora arī nav. Jautājums: kā revīzijas gadījumā pierādīt, ka Windows kopija ir licenzēta?

Pirms 9 gadiem  


Kā pareizi jāraksta referāts? Kas ir jāievēro to rakstot?

Izglītība » Apmācīšana

Vai ir kāda lapa kur rakstīts kā jāraksta referāts un kas ir jāievēro to rakstot? Un protams ja varat uzrakstiet šeit... Paldies..:-)

Pirms 9 gadiem  


iveta Rudka

+10

 

Kā pareizi rakstīt iesniegumu un citus lietišķos rakstus?

Izglītība » Apmācīšana

Sveiki. Ir problēma, nevaru īsti atcerēties precīzo iesnieguma rakstīšanas formu. Vai pēc vārda iesniegums ir jāliek punkts?

Pirms 9 gadiem  


bremzes bremzu disks

Auto un transports » Mercedes

Pohains braucu no hesburgera kad peksni sāka ķīkstēt kreisais prieksejais rats ,atskrūvēju iegriezu bremžu disku un pretīga metala ķikstoņa, braucot arī, nesaprotu pēkši ne no kurienes ,gultņi kartifaa luftes arī nav,kas varetu but pie vainas?

Pirms 9 gadiem  



Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.

 

Jaunpienācēji