Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dienas jautājums

Nestrādā touchpad

Datori un internets » Dzelži

Nestrādā touchpad ( pat neatbild uz fn+f10 pogas darbibu) + kad meginaju datoru parinstalet tad ari neatbild Modelis Samsung NP-RV510 A03EE Datora tehniskais apraksts bildēs: http://failiem.lv/u/jwfzwvy

Pirms 9 gadiem  



Vai es kā uzņēmums varu pirkt preci no mazumtirgotāja un pārdot tālāk savā mazumtirdzniecības veikalā par citu samaksu? Kādi ir likumi sakar

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Vai es kā uzņēmums varu pirkt preci no mazumtirgotāja un pārdot tālāk savā mazumtirdzniecības veikalā par citu samaksu? Kādi ir likumi sakarā ar šo tēmu?

Pirms 9 gadiem  



Ja strādāju algotu darbu SIA un paralēli esmu reģistrēta kā IK, kādi nodokļi man kā IK ir jāmaksā un kā aprēķinās BKP un vecāku pabalstu?

Bizness un finanses » Nodokļi

Vai soc nodoklis kā IK ir obligāti maksājams? Vai BKP un vecāku pabalstu aprēķinās gan sociālajām iemaksām, kas veiktas pamatdarbā + no soc iemaksām, kas veiktas kā IK?

Pirms 9 gadiem  




HardBass

+131

 

Dabas zinības

Izglītība » Cits

Krč, varbūt kādam ir kas līdzīgs pildīts un varētu padalīties . Paldies jau iepriekš :) Pētnieciskais laboratorijas darbs Kapilaritātes izmantošana Situācijas apraksts. Dacei pirms došanās divu nedēļu ziemas brīvdienu izbraukumā vajadzēja atrisināt problēmu, kā nodrošināt mitru augsni istabas puķēm. Vairākām puķēm bija iestājies...

Pirms 9 gadiem  


lalala

+30

 

Fizika, palīdziet. :)

Izglītība » Apmācīšana

1 uzd. Uz dēļa, kas novietots 40° leņķī pret grīdu, atrodas kaste, kuras masa ir 20 kg. (sin 40o ≈ 0,643; cos 40o ≈ 0,766.) a) Uzzīmē zīmējumu ar vienu koordinātu asi paralēli dēlim, bet ar otru asi – perpendikulāri dēlim! b) Uzzīmē kastei pielikto smaguma...

Pirms 9 gadiem  




Kāds var ieteikt pirms ziemassvētku balītes atrakcijas vai interesantas spēles?

Spēles un izklaide » Atrakcijas ārpus mājas

Sveiki! Man vajag dažas idejas šim pasākumam 13-20 gadus veciem jauniešiem. Bet ne tādas kas ir bijušas skolā un būtu labi ja tie būtu netradicionālas ziemassvētkiem jo tas notiks no 10-19 decembrim.. Pasākums notiks aptuveni 40 kvadrātmetru telpā aptuveni 10-15 cilvēkiem.

Pirms 9 gadiem  


virsfrēze

Māja un dārzs » Izdari pats

ko pastāstītu par šo virsfrēzi, plusi, mīnusi: BOSCH GMF 1600 CE Professional.

Pirms 9 gadiem  




Altajs

0

 

Sveiki.Man win xp.Man rūteris Huawei B593,caur LAN.Man viņš neuzrādas kompī,visi vadi saslēgti.nesaprotu kapēc neuzrādas?!

Datori un internets » Internets

Pie Network connections rāda 1394 connection.atrums 400Mbps.bet uzspiežot uz ta savienojuma un uzspiezot "suport"tur ir tukšs.nav ne ip adrese,ne vis pārējais. Man vel ir LMT flaš nets,kurš iet.

Pirms 9 gadiem  



Ego

+79135

 

Nez kas varētu būt par iemeslu, ka te pēdējās stundas laikā normāli var pieslēgties tikai draugiem.lv lietotāji?

Datori un internets » Sociālie tīkli

Pārējiem jāmeklē http://www.pajauta.lv/login/, kas nebūt nav acīmredzami

Pirms 9 gadiem  



Serids

-37

 

Dzelteni pleķi uz LED displeja?

Sadzīves tehnika un elektronika » Televizori

Full HD LED TV. 1920X1080P. Jauns TV-Samsung Lieta tāda ka, kad rāda, piemēram cilvēku sejas, vai kaut ko uz dzelteno pusi, tad vnk tā vietā ir dzeltenīgi pleķi. Parastā virzemes tv protams ir nekvalitatīva pati par sevi :D, vispār vajadzētu aizliegt...

Pirms 9 gadiem  


Labdien!Pāris dienas atpakaļ stipri atsitu galvu pret durvju stenderi augšējo malu. Tagad sāp mugura gan pie kustībām gan sēžot.

Veselība » Slimības un simptomi

Labdien!Pāris dienas atpakaļ stipri atsitu galvu pret durvju stenderi augšējo malu skrienot augšā pa trepēm. Tagad sāp mugura krūšu kurvjua rajonā gan pie kustībām, gan sēžot.No rītiem sāp stiprāk un mazliet grūtāk elpot paceļot rokas augšā. Pirms tam mugura nav...

Pirms 9 gadiem  


reklāmu bloķēšanas programmatūra

Datori un internets » Internets

Tā vien rādās, ka šajā datorā ir uzstādīta reklāmu bloķēšanas programmatūra. Lai skatītos tvplay.lv video, lūdzam to atslēgt.

Pirms 9 gadiem  


Kapēc man neiet Google Play?

Datori un internets » Cits

Es telef. sinhronizēju un tur parādija ka kļūda ir personu datos.Kad ieeju Play Veikalā tad rāda mēģiniet vēlreiz.

Pirms 9 gadiem  



Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.

 

Jaunpienācēji