Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

janis

+15

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1487 skatījumi

Izskenēju datoru ar SpyHunter un atrada vīrusus.

Datori un internets » Drošība

Sveicināti, pēdējā laikā mani sāka neapmierināt datora darbība (dators '''kārās'' un antivīrus avasts diezgan bieži ziņoja par vīrusiem, turklāt skype jautāja vai atļaut savienoties ar rlvknlg.exe - tātad pilns ar vīrusiem) Izskenēju datoru ar antivīrusu avast.! un parādīja, ka pāris mošķīši esot un ieslēdza tos savā kastē...pēc tam drošības pēc vēl datoru skenēju ar SpyHunter, kurš atrada man datorā vēl 229 infekcijas, SpyHunter man piedāvā iespēju izdzēst šīs infekcijas, bet tagad mani moka jautājums vai es drīkstu to darīt un vai tas nekādi neietekmēs mana datora darbību (uz slikto pusi) nēesmu nekāds datoru speciālists tādēļ jautāju...Paldies jau iepriekš!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Atsevišķos gadījumos dators pēc tādas dzēšanas vairs nedarbojas, tam nestrādā tīkls, etc. Dažreiz tiek izdzēstas arī vajadzīgas un nekaitīgas programmu komponentes (false recognition)

Tāpēc gandrīz visi līdzīgi rīki piedāvā ne tikai dzēšanu, bet pārvietošanu uz karantīnas mapi, kura var saukties dažādi, lai nepieciešamības gadījumā vajadzīgos failus no tās varētu atjaunot.
Izmanto šo iespēju.

pirms 13 gadiem  

janis, pirms 13 gadiem :

Once you have selected which items you would like to remove, click the "Start Remove" button (16). Any items that you remove will be placed in SpyHunter's quarantine area. If, at any time, you would like to restore previously removed items to your system, you can do so through SpyHunter's Rollback feature.

Tā laikam skaitās tā pati pārvietošana uz karantīnas mape, jā? Un, ja es pārvietoju uz karantīnas mapi tad nekas nevar noiet greizi ja?

Niks, pirms 13 gadiem :

Jā, tā pati.
Kā jau rakstīju - var, bet sekas nebūs tik smagas kā izdzēšot.

janis, pirms 13 gadiem :

Paldies, piespiedu to un dators vēl joprojām strādā!Paldies par informāciju..!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.