Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Jansons

+2473

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1657 skatījumi

hakeriishiem ar ko galvu palauziit

Datori un internets » Drošība

kipa noka4aaju avastt home edittion a-viirusu, un tas nokaaraas, sametot visus palaideejfailus chestaa, bet es tagad nevaru atveert vinju valjaa, un atbriivot vairs... ko dariit??
vispaar bez viltiigiem panjeemieniem es arii netaa netiktu, beet kkaa sanaaca, ka izdevaas jo antiviiruss mani ielaida savaa maajas lapaa
nuu kipa... visi faili ir, bet a-viirusa chest failaa... moz var kads paskaidrot? varbuut ir kkas taads ko esu palaidis garaam lai vinju vareetu atveert, un skraidu apkaart veltiigi tagad jo nav iespeejams atveert nevienu failu.... netieku skype, dc, controlpanelii, arii media players winamps vlc... taadi arii nestraadaa PAT ORIGINAALAAS SPEELES NAV PIEEJAMAS utt... moz kaads hakeriits garaamskrienot var paliidzeet man??
p.s. prieciigus sveetkus

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Tev vajag normālu un pareizu reinstalu. Un pašam saprast nekačāt vīrusus. Jā, tikai tu esi vainīgs ka teu kompis neiet. TIKAI TU.

pirms 14 gadiem  

Jānis Jansons, pirms 14 gadiem :

:D klauns tu taads... ne jau viirusu es ka4aaju, bet a-viirusu.... varu tev arii paskaidrot ka tas noziimee antiviiruss, lai arii tu to saprastu

. .., pirms 14 gadiem :

Tavs pirmais posts liecina ka klauns esi tu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Kalniņš

+460

 
Ar ko tu domā palaidējfailus - shortcut vai pašus exe failus programm failos?

A atverot Avast Chestu, tajā nevar pateikt, lai viņš tos failus Restore? Man vienkārši nav neviena faila chestā, nevaru pārbaudīt.
(Tip nospied uz zilās ikonas labajā stūrī ekranam ar labo taustiņu ->start avatast antivirus -> poga, kas izskatās pēc lādes.

Man piemēram viņš chestā tur tikai 3 system failu kopijas, lai varētu tos atjaunot inficēšanas gadījumā. Iesaku noskaidrot, kapēc viņš tev visus sameta chestā, tajā pat čestā varēsi noskaidrot arī iemeslu.

pirms 14 gadiem  

Jānis Jansons, pirms 14 gadiem :

es arii nevaru chest atveert...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Smic

+7309

 
Nes to visu nafig nost, sadali disku partīcijās un nākamreiz vajadzīgos failus glabā tai partīcijā, kurā nav sistēmas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.