Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zane

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1230 skatījumi

Kaa var pievienenot bildes draugiem.lv, ja ir windows 98 un es nevaru ielaadeet jaunaaku paarluuku? kaadas ir iespeejas?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

katru reizi, kad uzspiezhu uz loga pievienot nekas vienkaarsi nenotiek. vai tieshaam nav iespeejams kaut kaa pievienot bildes, nepaarinstaleejot jaunaaku versiju.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mehs

+4218

 
Pamēģini AustrumLinuks Live versijā, novelc ftp://ftp.linux.edu.lv/pub/Austrumi/ vai pašu jaunāko http://cyti.latgola.lv/ruuni/ un ieraksti diskā ar http://www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/CD-DVD-Tools/Windows-Portable-Applications-Portable-ImgBurn.shtml vai citu rakstītāju, bet image nevis data. Ja to nevar izdarīt ar tavējo PC, tad palūdz kādam, lai palīdz. Iesaku pamēģināt austrumi-1.9.7.iso versiju, tam vajadzētu iet labāk par win-98 vai pašu jaunāko. Nemokies ar aizvēsturisku sistēmu, tas ir sen zaudējis atbalstus un tāpēc tā notiek, ka nevar paveikt darbu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vēl eksistē kompji ar Win98? Jūs muzejā strādājat? :D

Ja tu nevari jaunāku Internet Explorer uzlikt, pamēģini kaut kādu Opera vai Firefox. Pašas jaunākās versijas, protams, arī diez vai varēsi uzinstalēt, bet var mēģināt kaut kādas previous versijas (piemēram, Firefox 2.0). Moška kāda uzliksies normāli.

Ja neizdodas, vēl var šo pamēģināt: http://www.aceexplorer.com/

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.