Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tas ir labi, izņemot to apstākli, ka veikalā uz datora esošais Linux parasti ir parodija. Nezinu, vai speciāli, lai atturētu cilvēkus no Linux, par to sabojā priekšstatu ar pliku komandrindu bez grafiskās vides, vai ar stipri primitīvu logu menedžeri. Uzlikt Windows varēsi. Tikpat labi, kā normālu Linux.

pirms 13 gadiem  

Oskars Nazars, pirms 13 gadiem :

Nu man būs Acer Aspire 5742G PowerStation GT2 ar Linux,ceru ka būs ok! Gribētos kādu pazīstamāku operētājsistēmu!

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

1a nav minējuši ar kādu Linux distributīvu. Tātad vari rēķināties, ka vispār nekā nav tur virsū. Tas gan netraucē uzlikt kaut vai to pašu Ubuntu.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Varēsi, varēsi uzlikt Windows. Un tiešām ir tā, ka, ja ir rakstīts Linux, tad bieži vien iekšā nav vispār nekā. Un gadījumā ar DOS tā ir vienmēr — neesmu redzējis vēl nevienu kompi, kuru tu nopērc jaunu veikalā, ieslēdz, a tur aizvēsturiskais MS-DOS uzinstalēts. :D Tas jau būtu tik pat stulbi, kā izplatīt jaunu kompi ar Windows 95 pre-installed.

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Plikās komandrindas linux vai DOS instalācijas tīri fiziski HDD var iekopēt ātrāk, kā pilnu Linux Mint, Ubuntu vai cita distributīva instalāciju. Tas arī visticamāk ir iemesls tam, kāpēc uzstāda tos murgus, parasti bez GUI

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Kādēļ tad vispār pūlēties un likt virsū kaut ko, ja tas tāpat netiks izmantots?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.