Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Keylogger, cits malware vai rokas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nolādē šo te : http://laacz.lv/apostrofs/ Protams nebūs visas tildes fīčas, bet varēsi rakstīt latviski. Es arī lietoju, strādā.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

tas Tev no manis personīgi. Tildes linku pametu, tad kāpēc vēl joprojām lieto Apostrofu? Ko, uz apdeitiem iegrābies? Vai kā...AAtceros, tēloji specu programmnodrošinājumā, bet reāli esi raibs ezis, nekas vairāk. Tēlo jēlo.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Arī tā ir alternatīva! Tilde nav neaizstājama! Tiem pašiem Maciem Tilde vispār nepiedāvā neko! Un kā redzat rakstu ar visām garumzīmēm!

unknown (), pirms 13 gadiem :

cfb , kad tu MAN Tildes linku devi? Iedod linku uz to jautājumu vai ko citu, kur tu man ''iedevi'' tildes linku. Un pašlaik man ir Tilde 2008.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Varbūt uzstādīta cita valoda. Jārāda ir LV karodziņu, lai varētu rakstīt ar latviešu burtiem.

pirms 13 gadiem  

ANDREJS ŠEVČENKO, pirms 13 gadiem :

Bija uzstādīts vis pareizi, gan karodziņs utt. veicu system restore uz iepriekšējo dienu un atkal viss kārtībā. Iespējams ka bija kāds malware, lai gan ar antivirusu izskenēju. Bet tagad ir kārtībā.

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

ANDREJS ŠEVČENKO, domā, ka VISS ir pareizi? Kāds iemesls bij system restore veikšanai? Pamēģini pārinstalēt Tildi, bet no sākuma instalē nost, un nevis ar windas standarta rīkiem, bet ar specializēto softu - Revo Uninstaller kaut vai, vai šo http://letitbit.net/download/43295.43ba60aa4259ce89c5dc73c2a6cf/Perfect_Uninstaller_6.3.3.9.rar.html, bet vienalga meklētājs/regedit/find/Tildes Birojs/find next , tad Tildi pārinstalē. Žēl, nevaru pa attālo vadību piekļūt, patiešām interesanti...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.