Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aya Mercy

+1945

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2053 skatījumi

Kādas programmas printera krāsu līmeņa izsekošanai?

Datori un internets » Programmnodrošinājums

es meklēju programmu, kas, attiecīgi uzstādot printera kārtridžu krāsu uzpildes datumu, pēc izprintēto lapu skaita, aptuveni noteiktu datumu, kad man atkal jāuzpilda kārtridži? anybody?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Katram printera ražotājam ir savas metodes un savas formulas atlikušās tintes daudzuma noteikšanai. Tās ir iekšā viņu printera līdzi nākošajā programmā (draiverā). Citam šīs formulas ir tik neprecīzas, ka vēl labu laiku ejošs kartridžs jau atsakās strādāt, jo aprēķināts, ka tur nekā vairs nav. Reāli tavas formulas vienmēr būs neprecīzākas nekā viņu, jo viņiem vairāk datu pieejami - tu nevari tik precīzi zināt, cik katrai lapai iztērēts. Tāpēc reāla risinājuma nav un alternatīvi vari vienkārši turēt jaunu kartridžu gatavībā un kad beidzas arī nomainīt. Aizlīmēts jau viņš ilgi var stāvēt. Vari arī skaitīt lapas, cik izprintējas, jo parasti kartridžam ir aptuvenais lapu skiats, ko tas spēj izprintēt. Un, kad atlikušas teiksim 50 lapas nopirkt jaunu kartridžu, ja negribi jau uzreiz pirkt un printeri lieto tā retāk.

pirms 13 gadiem  

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

iedomājos par lapu skaitīšanu.. bet skaitīt 500 lapas diezgan kreizī :D
bet arī protams variants.

man jau tieši vajag aptuveni, protams, ka precīzi nebūs;)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Kāda nu tur programma, ja zināms dienu skaits un iztērētās tintes %, to var aprēķināt ar vienu formulu kaut vai Excel tabulā.

pirms 13 gadiem  

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

iztērēto tinti jau es nezinu un dienu skaits neko nedos, jo dienā izprintēto lapu daudzums ir atšķirīgs.

Niks, pirms 13 gadiem :

Nu ja dienā printēto lapu daudzums ir atšķirīgs, tad to, kad būs jāmaina kartridžs principā nevar noteikt. To var izdarīt tikai tad, ja pieņem, ka patēriņš ir daudzmaz vienmērīgs.

Tintes līmeņus parasti parāda printerim līdznākošā programma.
Apmēram tā kā http://www.ssclg.com/epsone.shtml
Ink monitor attēlā

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

to, ka norāda līdzi nākošā programma, tas skaidrs. bet šajā gadījumā man viņa nav vajadzīga.

domu saprati... bet - man ir windows..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Vai pēc visiem šiem jautājumiem un pavadītā laika šeit nav ienācis prātā, ka vienkārši cenas/ērtības (laika) ziņā ir vieglāk nopirkt jaunus, oriģinālos kartridžus, kad oriģinālais printera draiveris saka, ka krāsa ir begusies, nevis nedēļu jautāt par krāsu indikatora resetu, CMOS baterejām un nu jau "krāsu monitoringa sistēmām".
Es reiz pamēģināju "kartridžu uzpildīšanu, kas ietaupa naudu" un vienīgais secinājums, pie kura nonācu, ir "vairs nekad, nemūžam". Beidzās kartridžs - jāmaina pret jaunu, cik maksā tik maksā, cik ātri iztērējās, tik iztērējās. Un mēģinājumi kautko uzpildīt, izmērīt ir taspats, kas jautāt vai var salabot izdegušu lampiņu un kā izmērīt, kad tā izdegs.

pirms 13 gadiem  

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

neuztraucies, man atliek laika visiem maniem interesējušiem jautājumiem :) es jau teicu nopirkt es viņus varu, pirku un pirkšu arī turpmāk, ja vajadzēs. bet man nav jāskaidro, ko es darīšu vai nedarīšu.

haha skatos Tev ir vairāk laika nekā man!! tas ir labi :)

Puikiņ, ja Tevi satrauc mani jautājumi - nelasi? būs mierīgāks prāts ;) šeit tiek risināts jautājums. uz kuru konkrēti Tu atbildi nezini.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Neiskatās, ka tev atbilde maz interesē ;) Man ir ap 150 dažādu printeru un ļoti ilgadēja pieredze to izvēlē, apkalpošanā un vadībā. Varu vēlreiz atkārtot, ja printeris to nespēj, nekāda trešā programma tur nelīdzēs. Trešā programma ir nevis trešā, ko tu iegādāsi, bet tā, ko nav radījusi kāda no iesaistītām pusēm (printera radītājs un OS). Man ir korporatīvs produkts, kas uzskaita kas, ko, cik un kā ir drukājis. Par materiāliem printeri paši izsūta e-pastus.

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

TU ESI MALACIS! :D (par "trešo" bija sarkastisks jociņš)

Niks, pirms 13 gadiem :

Par to, ka nekāda programma nelīdzēs tev nav taisnība - ir daudzas, kuras rāda patēriņu arī tad, ja oriģinālās to nespēj (vai negrib). Pārējais tiesa, autore atbildes pat neizlasa, vismaz tā, lai saprastu.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Lai jau paliek ;)

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

man liekas es jau visas atbildes drīz zināšu no galvas. Nik, kuru es nesapratu?

Niks, pirms 13 gadiem :

Nu kaut vai "Work directly with CSIC in .. printers cartridges".

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

Kur tur ir HP printeris?

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Ja printeris spēj noteikt un izdot savu tinšu līmeni, tad to rāda kā Mac, tā Win attiecigā printera draivera programmatūra. Ja printeris to nespēj, tad nekāda trešā programmatūra tur neko nelīdzēs.

pirms 13 gadiem  

Aya Mercy, pirms 13 gadiem :

Tu nedomā īsti pareizi , vai arī neesi informēts.. viens no diviem :)

ES JAU MINĒJU, skaidra lieta par standarta situāciju par draiveriem.

meklēju programmu vai monitoringa sistēmu, kas ar šo lietu nodarbojas pati par sevi, uzņemoties pilnu atbildību, nerēķinoties ar printera draiveri. (tā nav trešā programma tā būs pirmā)

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Tas tehniski nav iesējams! Visa rēķināšana pēc lapu skaita un apdrukas blīvuma ir neprecīza un, labākajā gadījumā, virspusēji informatīva.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Un iemesls tam ir tas, ka katrai sprauslai nevar skaitītāju pielikt. Varēt jau var, tikai tad viens kartridžs maksās desmit printeru cenā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.