Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1223 skatījumi

Linux Mint Debian audio atskaņošana

Datori un internets » Programmnodrošinājums

Esmu sācis lietot Linux operētājsistēmu. Man ir iepatikusies tā fīča, ka iespējams atskaņot mūzikas failus bez paša faila atvēršana jebšu uzbraucat tam tikai ar peles kursoru, tikai.. šim priekšskatīšanas efektam ir ierobežojums un garāku mūziku viņš neatskaņo līdz galam. Meklējos pa googli, bet neko nesanāca uziet, tāpēc nodomāju pajautāt šeit - vai kāds nezina kā nomainīt šo priekšskatīšanas ilgumu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vai nu Mint vai Debian. Katrā ziņā, izskatās, ka tev Nautilus pie vainas - kopš versijas 3.0 nav tāds preview audio failiem vairs. Bet tu vari uzinstalēt gnome-sushi, tas ir līdzīgs. Failam jābūt izvēlētam un ar atstarpi tas pats notiek. Ļoti pat ērti, mazāk kaitinoši kā senāk ar peli.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Jā, labrīt neesmu pamodies, drusku šķībi atbildēju. Pamēģināt jau var.

Tomass Pētersons, pirms 12 gadiem :

Tas nav vai nu Mint vai Debian, bet gan vienkārši Linux Mint Debian jebšu Mint's uz Debian distribūcijas. Zinu, ka to iespēju dod Nautilus, bet es neteicu, ka man viņa nepatīk, tieši otrādi, gribēju uzzināt kā var to audio preview ilgumu nomainīt, jo ilgāk par trīs minūtēm viņš jebkuru audio neatskaņo.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Mint ir populārs, bet tavējais Mint-Debian tad jāmeklē palīdzība pie Debian. Cik saprotu, tas ir Debian, kas izskatās pēc Mint. Debianam ir ļoti aktīvs IRC kanāls #debian uz irc.debian.org. Ļoti pozitīvas atmiņas un 100% palīdzējuši man vienmēr. Ieej, paklausies un pajautā. Tad caur pastebin iemet savus konfigus un palīdzība nebūs ilgi jāgaida.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.