Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lozinskis

+557

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1339 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vienkārši - optika labāka. Bet ir viens interesants BET. Daudzām neprofesionālajām fotokamerām, kas vairākos līmeņos pārsit pušu daudzas videokameras, dokumentos rakstīts - nedrīkst izmantot profesionālu video radīšanai. Nav jāpaskaidro, cik labi un gudri tas ir izdomāts. Bet tā kā mēs dzīvojam šeit, nevis otrpus, tad mēs to varam droši ignorēt.

pirms 12 gadiem  

Lozinskis, pirms 12 gadiem :

interesanti. Kāpēc tad viņi negrib lai izmanto profesionālu video radīšanai?

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Tāpēc, ka tiek lobēts, mākslīgi regulēts video kameru tirgus un ražotāji negrib šiem tirgiem ļaut saplūst. Baidās, ka video kameras neviens vairs nepirks. Gan jau pēc kāda laika sapratīs bezjēdzību šādiem mēģinājumiem.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Daudzām rietumu tehnikas precēm ASV tirgum pie bojājumu diagnostikas ir rakstīts - pārbaudiet vai TV ir pieslēgts pie elektrības kontakta! :-D Cilvēku stulbumam jau nav nekādu robežu! Domāju, ka katram produktam ir sava mērķa auditorija un mākslīga regulēšana neko nedos. Jebkurš cilvēks vienmēr izvēlēsies vislabāko, ko viņš spēj atļauties, tā rezultātā vienmēr būs mazas reģionālās TV kompānijas, kas filmēs ar amatieru kamerām un bagāti onkuļi, kas filmēs savus ceļojumus un izpriecas ar ...

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

... profesionālu kameru, ka ir labas automašīnas vērtībā. Tas pats attiecas arī uz fotogrāfiem, puslīdz laba profesionāla fotokamera Latvijā ir labi, ja kādam. Reti kurš var atļauties Hasselblad H4D par $ 40 000.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.