Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1519 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ilgvars Nagla - kontaktus meklē internetā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Vai tai kamerai nestrtādā tikai atlokāmais displejs, bet otrs strādā?
Man bija tā, ka atlokot displeju bija dzirdams klikšķis un displejs izdzisa, vai arī kamera vispār izslēdzās, bet to ieslēgt varēja tikai izslēdzot, izņemot un ieliekot akumulatoru un tikai tad ieslēdzot tā strādāja, ja vairāk neaiztika atlokāmo displeju. Problēma bija vienkārša - displeja eņģei bija atskrūvējusies viena skrūvīte, bet kameras elektronika uskatīja, ka displejs nemaz nav atlocīts. Atlika atskrūvēt pāris skrūvītes, noņemt eņģes piesedzošo plastmasas detaļu, pieskrūvēt to eņģi un visu salikt kopā.

pirms 12 gadiem  

Raimonds Silanžs, pirms 12 gadiem :

Man tas remonts bija jāveic pašam, jo garantijas laiks jau bija beidzies, bet kaut kur nest remontēt sanāktu gan dārgāk, gan arī daudz ilgāk par 20 minūtēm.

biruta luna, pirms 12 gadiem :

Noskaidroju Tadaiķu 4,ka jauna displeja pievienošana izmaksātu ap 45 Ls,ko arī sagaidu jo kameru esmu ņurcījusi vairākās karstās zemēs.Defekts pastiprinājās pakāpeniski un vispirms nojuka krāsu toni.
Tagad uz pieskāriena komandām reaģē vienīgi bilde tumša.

Raimonds Silanžs, pirms 12 gadiem :

Es savējo kameru biju vazājis katru dienu līdzi uz Latvijas Universitāti, un tā 3 gadus. Kamerai par to varētu piešķirt bakalaura grādu :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.