Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1856 skatījumi

Vēlos iegādāties labu kompaktkameru, cenā ap 150-250 Ls. Kādi būtu ieteikumi?

Sadzīves tehnika un elektronika » Kameras

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pec gada tas vis bus bezceigi novecojis! Taupi naudu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Merry

+6073

 
mums ir sony, nopirkām pa kādiem 120ls laikam (uz atlaidēm) esmu ārkārtīgi apmierināta. Mammai ir canon divreiz dārgāks, taču tāds ....., pirmlārt mani jau tracina ja fotoaparāts ir lēns, bet nu to vispār paciest nevaru, būtu vēl vismaz bildes kvalitatīvas, no tā canon, bet arī nekā. ar mūsu sony sanāk daudz labākas, krāsainākas, pat nakts laikā labas. ja interesē varu apskatīties, kas tieši par modeli. bet iesaku pirkt nepazīstamākas firmas, jo canon un olympus jau jāmaksā par brenda nosaukumu vien.

pirms 14 gadiem  

Baiba Kalniņa, pirms 14 gadiem :

Man iepriekš arī bija Sony, gan jau novecojis, grūti bija ar kustīgiem kadriem, vienmēr izplūda. Drīkst zināt, kāds modelis jūsējais?

Merry , pirms 14 gadiem :

jap, mums ir sony super steady shot dsc-w130 šāds! ārkārtīgi patīk :) tiešām lieliskas bildes sanāk :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
populārās firmas,attēla stabilizācija obligāti,ja optiskais palielinājums virs 6 ,vēlams dubulta stabilizācija optiskā un pretdrebēšanas,platleņķa objektīvs(vēlams bet nav obligāts),mpix virs 9,kaut gan 6 pilnīgi pietiek,ja netaisa plakātus.optika skatīties licenzētās ,teiksim sony ,canon,olimpus,nikon.kodak.objektīvi

http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=161411&kas=Canon+Powershot+SX20+IS+%2B+4+GB+SDHC+Class+10+atmi%C5%86as+karte+%2B+Fotosoma!
nu tas tā lai palasītos ,kas ir kas,tagad jāskatās vēl HD standarts un kad ražots,veciem būs lētāk un viss vecais-matricas ,stabilizācija.procesors, un vecums .
.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.