Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Roberts

+123

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 832 skatījumi

Kur Latvijā iespējams nopirkt Google Cardboard 2.0 saderīgas BiConvex Ø37mm lēcas?

Sadzīves tehnika un elektronika » Telefoni un mobilie telefoni

Diemžēl, par šo produktu ir ļoti skopa informācija pie mums. Vēlos testa pēc pamēģināt paknibināties (lasi - paspēlēties), bet gaužām žēl maksāt >20$ + vēl sūtīšanas izmaksas par kartona gabaliņu un diviem plastmasas stikliņiem. Toties pašam uztaisīt - tik cik izejmateriālus pareizos dabūt.

Pašai konstrukcijai var bez problēmām iegūt pdf instrukciju, bet problēmu vairāk sagādā saderīgas lēcas, kas iekš Cardboard v2.0 ir BiConvex Ø37mm un ar 45mm fokusa attālumu. Pilns eBay - zinu, bet vai pie mums ir kaut kur pieejamas?

Varbūt kādam ir tieši Google Cardboard, vai kas līdzīgs (slēpotaju brilles, kurās liekās telefons), un gribētu padalīties pieredzē?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var arī mājās izgatavot lēcas bet tām ir slikta kvalitāte (izplūdušas). Es tādas uztaisīju bet nekas īpašs nesanāca. Var pamēģināt uztaisīt - plastmasas pudelei augšdaļā var izgriezt aplīšus (lai ir pareizs ieliekums) un salīmēt kopā. Vajag atstāt mazu caurumiņu pa kuru var iedabūt ūdeni. Lai iedabūtu ūdeni vajag lēcu ielikt ūdenī un viegli spaidīt, kamēr tā piepildās ar ūdeni. Tad caurumu aizlīmē. Iesāku ar karsto līmi. Ar superglue labāk nē jo tad tas izplūst pa visu lēcu un sabojā to. Var protams arī nopirkt bērnu binokli (ap 5€) un izņemt no tā lēcas. Bet parasti viņiem ir plānas lēcas tad var nopirkt divus un salikt 2 lēcas kopā vienai acij.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.