Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Taylor

+172

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 749 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Toms

+5644

 
Par maksu visu varu samainīt. Bet garantijas remontā par brīvu nē

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atkarībā no tā, kāda iemesla dēļ jūs vēlaties, lai korpuss tiktu mainīts, noskrāpējumi, apsisti stūri un tā tālāk ir dabīgs preces nodilums, kas garantijas remontā nav iekļauts. Ja telefons jums ir dedzis vai ir notikusi kāda cita tehniska ķibele, tad, protams, Apple veiks telefona remontu vai iedos jums citu jaunu klausuli un noskrāpētiem vai nenoskrāpētiem stūriem nebūs nekādas nozīmes. Man nesen 7 mēnešu vecam iPhone 6 Plus kameras problēma, aizgāju uz Apple Store, un viņi bez nekādām garām runām, apmainīja pret jaunu iPhone 6 Plus, bet es dzīvoju Londonā, vai Latvijā mainītu un cik ātri, tas jau ir liels jautājums.

pirms 9 gadiem  

Taylor, pirms 9 gadiem :

Tad viss labāk nest uz garantiju lai taisa? ( zinu ka tur bus jasamaksā) Bet cik maksātu pārmainit korpusu? Jo nu stulbi skan bet no viena stūriša kurš apsists esmu gatavs jaunu likt korpusu..

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Labot un mainīt var pilnīgi visu. Ja garantija jums ir spēkā, tad jums jebkurā gadījumā, neatkarīgi no tā, vai tas ir vai nav garantijas gadījums, visi remonti ir jātaisa caur Apple autorizēto pārstāvi Latvijā, citādāk jums vienkārši pārtrūks garantija. Ja defekts ir tikai kosmētisks, tad par remontu būs jāmaksā, manam iPhonam 6 Plus kameras remonts būtu izmaksājis £250, ja man nebūtu bijusi garantija. iPhone tālruņi vispār ir ļoti neizturīgi, viegli apsist stūrus, nodrāzt malas, utt.,

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

lai tas tā nenotiktu ir jāpērk buferis vai kāds maciņš, kurā ir jāliek iekšā, lai nenobružājas. Ja atnākot mājās vienkārši nometīsiet uz galda, vai paberzīsiet pa galda virsmu, tad noteikti saskrāpēsiet un vizuālais izskats nebūs tas labākais. Korpusa maiņai ar kādiem EUR 100 būs jārēķinās.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.