Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1205 skatījumi

kur var patit subufer tumbu un cik tas vareetu izmaksaat?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Patīt, jeb pārtīt? Kas tieši tev lēcies neskan?

Pārbaudi - Pieslēdz tumbu, tavā gadījumā protams neskanēs, lēnām un akurāti gar pumpas malu sāc piespiest ar pirkstu virzoties pa apli, ja ieskanās un apklust tad spole ir kārtībā, būs norāvušies šlefi no kontaktiem lidz membrānai, tie viegli pārlodējās. ja tev dinamiķis pat neiespiežās - tad ir noslīdejis magnēts. tad var tumbu mest ārā. aktīvu magnētu nevar atkal nocentrēt.

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

ja skan un krakšķ, tad tie tiepaši šleifi jāpārlodē,

Sandis Tukmanis, pirms 14 gadiem :

man vinna skan bet biki čarkst

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Ja tev ir Dinamiķi ar pīkstuļiem pa vidu, Un krakšķ. tad atlodē šleifus no pīkstuļiem uz dināmiķi,. un izskrūvē pīkstuķus ārā un izpūt. un saliec atpakaļ un salodē. skrūvēt ārā ir uz kreiso pusi.

Sandis Tukmanis, pirms 14 gadiem :

man ir subis ar 2 skalruniem katrs savaa gala un viens biki cakrst es biju prasiit vienam meistaram vinnss teica ka kaukur jelgavaa paartinot.

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Pielodē jaunus šleifus, vai pārlodē esošos nojauna, tā ir vienīgā eleastīgā vieta kur iet signāls, bieži gadās kad pa galiem pārberžās, nodilst kā striķis. Ja skaņa iet ārā kautkāda rad pati spole ir vesela/ Reti gadās bet gadās kad Dinamiķis ir pabijis mitrumā, dinamikis palicis līks, un membrāna skarās klāt assij, tad ir tāda berzējoša skaņa. UN gadās bieži kad Būfers ir uzstādīts nepareizi. pērkot būfera dinamiķi var redzēt pa ārējo maliņu paralona slāni. šis dinamiķis ir paredzēts lai teik uzstādīts tā lai paralons tikru piespiests un līdz ar to tiek piespiesta ārējā gumijas membrāna. daudzi tam nepieverš uzmanību un pieskrūve nepiespiežot paralona maliņu, un dinamķa gumijas membrāna sak plīst nost.

Sandis Tukmanis, pirms 14 gadiem :

nu es kauko pameginasu bet man liekas ka tai asij skaras klaat.jo man te cali biki pagrieza pa daudz virsuu un tad saka biki carklteet.

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

ā nu tad skaidrs, neks tev neskarās. dinamiķis spēj daudz vairāk izlīzst no savām robežām nekā tie paši šleifi atļauj. tad viņi uzstiepjās un pa'plīst. man tas pats bija. pārlodeju sev uz pusi garākus (nu lai točna.) un par šo čaļu būšanu aizmirsu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.