Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1264 skatījumi

kā, lai pasargā austiņas galējo galu kurš liekas lizgzdā ?

Sadzīves tehnika un elektronika » Mūzika un mūzikas atskaņotāji

Jau kurās austiņas kad gals kas liekas playerī tiek locīts un locīts (nespeciāli, laika gaitā) līdz pārstāj skanēt viena un tad abas austiņas. Varbūt, ir kāds atradis risinājumu kā pasargāt ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Galējais gals, kas galam galā jau nu nelocās gan. Vadi pie štekera pakaļgala parasti locās, līdz noplīst. Pirmkārt ir vērts apdomāt nepirkt austiņas zem piecime latiem. Ja nu tomēr jālabo, tad jābūt ļoti uzmanīgam un ar nazīti jādabū nost visa plastmasa, kas tuvumā vietai, kur vadi sāk locīties. Var gadīties visu plastmasu no spraudņa nolobīt nost. Tas arī efektīvākais līdzeklis. Tad nogriež kādu gabaliņu bojātā vada un pielodē vadiņus pie vadiņiem, vai paša spraudņa. Var arī nopirkt spraudni, kas ir normāli aizskrūvējams. Pirms vadiņu pielodēšanas ļoti ieteicams uzmaukt šauru saraujošos gumijas caurulīti, kas neļaus vadam locīties pie pašām spraudņa beigām, vai vismaz ar karsto līmi noķepēt kādu puscentimetru, lai pamazām paliek plānāka. Smuki nebūs, bet, ja mākslinieka talants kaut nedaudz un vēl ar asu nazīti apgraiza, tad jau būs labi.

pirms 12 gadiem  

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Paldies Uldi, biju jau par šo lasījis - http://www.tested.com/news/how-to-repair-a-headphone-cable-and-replace-a-jack-plug/2212/
bet biju vairāk domājis kā, lai pasargā uz doto brīdi austiņas, lai nenonāktu līdz tādam momentam, ka man viņas jālabo, varbūt, ir pieejami uzbāžņi/vāciņi priekš aizsardzības, es nemāku īzsti pateikt kā tas varētu saukties...

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Tad vajadzīgs kas ciets, kas pamazām paliek mīkstāks. Iespējams, tie karstumā saraujošies gumijas uzbāžņi der, ja var pāri spraudnim dabūt. Ja nē, nu var mēģināt ar karsto plastmasu ķēpāties. Bet tad labāk nopirkt normālas austiņas, kas neļaujas vienā vietā locīties.
Pie tava atrastā linka, piebilde. Lodēt vajag vadus liekot kopā paralēli, nevis sapiņķējot. Alva ir pietiekoši stipra, lai pirmais plīstu viens no vadiem. Trešās rokas, skrūvspīles, krokodili var būt vajadzīgi, ja nav ķirurga spējas

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varētu mēģināt nopirkt kādā makšķernieku veikalā gumijas caurulītes kuras parasti tiek uzvilktas virsū pludiņam abos galos, lai varētu regulēt dziļumu.

Nopērc to gumiju, un uzmauc uz jacka lai aizsegtu piem. pusi no vada un pusi no jacka.
Sanāk, ka gumija locīsies kopā ar vadu, bet pirmā būs gumija kura locīsies, un neļaus locīt vadu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.