Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1440 skatījumi

Kā tieši darbojas automatizācijas un uzskaites sistēmas restorānos, izdarot pasūtījumu restorānā?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Imitējiet automatizācijas un uzskaites sistēmas darbību, izdarot pasūtījumu restorānā (aprakstiet informācijas kustību apkalpošanas zālē).

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jā nis

+221

 
:D jautājums uz kuru var izvērst referātu. Bet īsumā: Grāmatvedībā sagatavoti tiek ēdieniem kodi- sastāvs/cena utt. Kad cilvēks veic pasūtījumu kasieris reģistrē pasūtījumu (parasti ēdiena kods piesaistās tavam "rēķinam" kas savukārt piesaistās "galdiņam") . To kases sistēma reģistrē kopējā datu krātuvē. Kad klients paprasa rēķinu tiek apkopots pasūtījums un izdrukāts nefiskālais čeks. Savukārt, kad tu norēķinies, tiek dota iespēja piesaistīt pirkumu tavam klienta kodam (pircēju lojalitātes kartes) un veikt apmaksu (skaidrā naudā utml.). Pēc pasūtījuma noslēgšanas grāmatvedības daļā notiek izlietoto produktu norakstīšana atbilstoši sastāvam. Nu ropjos vilcienos tas parasti notiek tā. Atkarīgs jau no datorsistēmas un katra restorāna īpašībām. Turpmākai lasīšanai: http://www.brio.com.lv/?name=Solutions vai http://www.ittilts.lv/?produkti&hscrestaurant

pirms 14 gadiem  

Vitauts Karlsons, pirms 14 gadiem :

Ļoti izsmeļoši atbildēts. Pašam bija līdzīgas domas, bet pateicoties tev, es tiešām sapratu kā tas viss strādā. Liels PALDIES!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var vēl paskatīties http://www.ucs.lv/restoraniem-lv

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.