Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vilnis K.

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1515 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Ja nedomājat subtitrus, jānomaina skaņas kanāls- uz pults "audio".

pirms 13 gadiem  

Vilnis K., pirms 13 gadiem :

Nu, jā tas gan būtu vienkārši. Esmu izmēģinājies mainīt gan skaņas kanālus, gan audio uzstādījumus... Ir tā ka atsevišķiem DVD iet latv.u.c.valodu celiņi, bet lielākai daļai nē. Dažiem iet tikai angļu, dažiem neviens. Fona skaņa iet visiem. Kaut kas ar formātiem vai reģioniem? bet nevaru saprast kas. It kā visiem diskiem 2 un 5 reģions. DVD pleijerim rakstīts, ka atbalsta 2 reģ.. Dažiem diskiem tulkojumu skaņas celiņš iet bet pavisam klusu, daudz klusāk par fona skaņām, nav iespējams skatīties..

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Man bija līdzīgas probl. ar filmām, kas ierakstītas ar 5-kanālu skaņu. Rāda bildi ar ielas trokšņiem, jūras šalkoņu, utt., bet cilvēku balsis neatskaņoja. Samainīju kanālus, bet balsis tāpat paliek klusākas kā skaņu efekti. Man gan uz TV iet tikai divas "tulpes"-audio/video.

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Varbūt, mēģini uzstādīt 'mono'?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es teiktu sagadījies slikts disks un slikts atskaņotājs, bet var arī gadīties, ka tavam var tāpat kā datoram ar AAC kodeku setingiem atsevišķas audio līnijas regulēt. Man datoram bija kādreiz, sensenos laikos tāda problēma (cik nu problēma, kamēr aiziet uz AAC setingiem), kad vēl lietoju Windows.

pirms 13 gadiem  

Vilnis K., pirms 13 gadiem :

Atskaņotājs pats par sevi it kā būtu labs, Harman Kardon DVD37. Kaprīzs pret formātiem vai? Mēģināju atrast atšķirības diskos, kuriem iet tulkojums un kuriem nē. Kas tur ar tiem reģioniem? Manā sapratnē, ja neatbalsta reģionu, tad nebūtu jārāda vispār, bet rāda visus, tikai tulkojums citam iet, citam nē. Uz kastītēm visiem: 2 un 5 reģ. Uz paša diska:dažiem 5,dažiem 2. Skan tulkojums tiem, kam virsū 2, neskan kam 5. Ok. Bet ir arī tādi kam 2 un arī neskan... Gudrs netieku. Kas ir tie AAC kodeki?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tie visdrīzāk būs tikai uz datora, ātrumā neatradu pietiekoši plašu specifikāciju. Reģioni tur neko neizsaka, tā ir kā saki - vai nu iet vai nē. Būs nepatikšana audio kanāliem kaut kāda, vai nu neabilst DVD specifikācijai pilnībā, vai kā. Vēl iespējams, tev skaņa nāk ārā no atsevišķa kanāla pa citu izeju, kas tev nav pievienota, vai atsevišķi nogriezta skaņa izejai. Funkcijām būtu jābūt padaudz, jo aparāts diezgan augstas klases.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.