Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Oskars D

+1025

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4451 skatījumi

Loģistikas speciālists.

Izglītība » Augstākā izglītība

Sveiki, Pašlaik studēju 3.kursā finansu menedžmentu, bet jūtu, ka tas nav īsti tas, ko es gribu. Un lai gan man ir bijis ļoti grūti izdomāt, ko vēlos studēt, pašlaik sliecos uz "loģistikas speciālista" izglītību. Vai te nav kāds loģistikas speciālists, kurš spētu aprakstīt šo darbu, ieteikt vai šai izglītībai ir nākotne?
Varbūt var kāds ieteikt kādu citu izglītību/iespējamo profesiju? Esmu vairāk uz eksaktajām zinātnēm, un lai gan man vienmēr ir paticis pielietot loģisko domāšanu, un vidusskolā patika matemātika, pēc tam, kad pirmajā kursā dabūju parādu matemātikā, + nemainīgi sliktas atzīmes ir statistikā un ekonometrijā, esmu sapratis, ka šis lauciņš priekš manis ir pa smagu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Simona Āboliņa

+5531

 
Loģistikas speciālists nav gluži saistīts ar matemātiku un loģiku, tikai daļēji. Es strādāju šajā jomā jau 5.gadu un varu pateikt, ka tas ir interesanti. Ikdienas pamatpienākumos ir transporta organizēšana (lētāk, ātrāk, kvalitatīvāk), uzskaite, saistīto problēmu risināšana. Viss ir atkarīgs no uzņēmuma kādā darbosies, ja tā ir transporta kompānija, tad visticamāk darbosies kā ekspeditors, kas klientiem komplektēs mašīnas. Ja darbosies kādā ražošanas/pārdošanas uzņēmumā loģistikas nodaļā, tad būs jāmekelē iespējas kā piegādāt preci noteiktā laikā, cenā, kvalitātē utt.

pirms 14 gadiem  

princese, pirms 14 gadiem :

piekrītu!! :)+

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

The Aigars

+20

 
Hmz...nevēlos gan piekrist līdz galam Simonai - loģistika ir matemātika, procesu organizēšana un savienošana vienā neatdalītā ķēdē. Spēja paredzēt iespējamos notikumus (nāk ar pieredzi) Arī parasta transporta organizēšana - mēs taču rēķinam naudu, ko maksā mums, ko patērē transports, mēs plānojam piegādes laikus u.tt. Noliktavu un piegādes ķēžu loģisikā bez zināšanām matemātikā vispār neiztikt :) Transporta organizēšana ir mazākais no šīs jomas,bet vienā es gan piekrītu - loģistika ir interesanta, tā ir spēja loģiski sakārtot lietas tā, lai darbību secība sasniegtu rezultātu, kāds plānots.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.