Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Reinis

+48

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 701 skatījumi

Vai kāds, lūdzu, nevarētu man palīdzēt un salikt pieturzīmes tekstā?

Izglītība » Skolas mājasdarbi

Sveiki!
Vai kāds, lūdzu, nebūtu tik jauks un nesaliktu pieturzīmes tekstā? Pašam ar pieturzīmju lietošanu ir pašvaki un darbs ir uz atzīmi.
Links uz dokumentu: http://failiem.lv/u/uwdrfju#

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilvēki ,dzīvnieki ,daba, visi gaida pavasari. Silto un saulaino, kad saulei uzaustot ziemas sastingumu atgriežas, jo bez šaubām pavasarī dzīve šķiet gan jaukāka un patīkamāka, gan interesantāka, un cik brīnišķīgi dīvainais pavasarim raksturīgas svaiguma un augšanas prieka pilna smaržas, vizmo gaisā. Putni saprazdami ka tuvojas ilgi gaidītais pavasaris čivina aizvien skaļāk un skaļā,k un saule caur dūmakainu aizkratu tiem, protams, uzsmaida. Tādos mirkļos, kad stari lauzdamies cauri pelēcīgajiem mākoņiem, iekrāso vēl apsārmojušo koku zarus. Šķiet ,ka klusi darbojas liels mākslinieks, dāvinot visiem nepārspējamu gleznu. Vai jums tā neliekas? Visur pilsēta un laukos, un birztalās biezos mežos, visur šādos brīžos jūtama vislīkstākā noskaņa, ka ziemai aukstajai un bargajai pienācis gals. Dažādi dzīvnieki, kā piemēram stirnas, alņi, brieži ,gaida sniega nokušanu, jo sals naktīs to padara cietu jo cietus, un tāda sērsma diemžēl savaino zvēru kājas. Tur mežā vienmēr vājākie dzīvnieki, kurus m

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.