Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Oskars Sils

+35

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1659 skatījumi

Vajadziga prakses vieta atsledzniekam/metalistam (der ari autoatsledznieks)! Steidzami! Riiga!

Izglītība » Speciālā izglītība

Pirms 14 gadiem

Tikko skatijos nav tur neka

Oskars Sils, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Derētu neliels precizējums, vai puisis meklē prakses vietu ar vai bez algas?

Ja puisis vēlas atrast prakses vietu bez algas, tad trīspusējais līgums par prakses vietas nodrošināšanu tiek slēgts starp darba devēju, praktikanta mācību iestādi un pašu jaunieti. Šis ir pats vienkāršākais gadījums, puisim ir jāpaņem telefonu grāmata, jāatrod vēlamais uzņēmums un jādodas uz to un jāvienojas par prakses vietu. Parasti darba devēji neatsaka, jo šādi praktikanti uzņēmumam ir izdevīgi - bezmaksas darbaspēks.

Daudz sarežģītāk ir atrast prakses vietu ar algu, jo īpaši mūsdienu bezdarba apstākļos.

pirms 14 gadiem  

Artūrs ..., pirms 14 gadiem :

Pilnīgi pareizi! Man arī darbā ir bijis tādi praktikanitiem, kuri arī sevi labi pierādod praksē ir guvuši iespēju pēctam strādāt savā nozarē, jau bijušajā prakses vietā (jaunajā darbs vietā) ! Jo ja labi pierādi sevi kā centīgs , atbildīgs un vienu vārdu sakot labs praktikants, Tev ir iespēja kļūt par tā uzņēmuma darbinieku !
Ja der uzņēmums bez algas, tad vari aičāpt līdz Rīgas Satiksmei(Brīvības 191 ), tur praktikantiem reti kad atsaka, bet ar algu var nerēkināties !

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Valsts un pašvaldības kapitāla sabiedrības vienmēr ir vislabākā izvēle, jo tas ir stabilitātes garants. Tā ka varu tikai pievienoties iepriekšējam komentāram par to, ka RP SIA Rīgas Satiksme ir labākā izvēle prakses vietai. Lūk neliels izvilkums no RP SIA Rīgas Satiksmes mājaslapas:

PRAKSES VIETA & PIRMĀ DARBA VIETA
Studentiem & jauniešiem bez darba pieredzes piedāvājam iespēju veidot karjeru stabilā & perspektīvā nozarē. http://www.rigassatiksme.lv/?sadala=654

Oskars Sils, pirms 14 gadiem :

nemaciet mani ka izveidot un ka norit prakses liguma izveidoshana!!!
es to lieliski zinu!!!!
Man vajag apmaksatu prakses vietu jo bez kaut vai mazas (mazakas par minimalo) algas nav stimuls stradat un lidz ar to es nevaru but atbildigs un aktivs darbinieks!!!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Apmaksātu prakses vietu mūsdienu bezdarba apstākļos var iegūt tikai caur personīgajiem kontaktiem. Nedomāju, ka kādu uzņēmumu interesē jaunietis bez reālās darba pieredzes, kas pats vēl ir apmācāms, kad uz ielas stāv rinda ar kvalificētiem strādniekiem ar pieredzi. Uzņēmums nav mācību iestāde, tā galvenais mērķis ir peļņas gūšana. Iepriekšējais komentētājs pareizi atzīmēja to, ka daudz izdevīgāk ir pastrādāt perspektīvā uzņēmumā bez maksas, parādīt sevi no labās puses & vēlāk saņems arī samaksu.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Merry

+6073

 
prakse.lv skatījies?

pirms 14 gadiem  

Oskars Sils, pirms 14 gadiem :

tikko skatijos naw tur neka!

Merry , pirms 14 gadiem :

tu gaidi, kad tev uz paplātes atnesīs prakses vietu? :D

Oskars Sils, pirms 14 gadiem :

Ja es ta daritu tad es nemaz neliktu savu jautajumu sheit!!! (fool)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.