Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 18

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 7714 skatījumi

Cik izmaksā mobilās skatuves (aptuveni 4*5m) noma uz vienu dienu?

Izklaide un mūzika » Mūzika

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (18)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Rojs Moss

+417

 
Ja vajag iekštelpām, tad nezinu, manuprāt nekur konkrētas cenas nav norādītas, jo katra šī skatuve ir unikāla gan pēc izmēriem, gan laikiem uz cik ilgu tā tiek noīrēta

http://www.sublevel.lv - tur varētu kautko atrast.

Savukārt ja tas notiek ārā, tad ieteiktu uzbūvēt pašam, var vēl kādreiz noderēt + lētāk nekā noīrēt, ja vien negrasies uz viņas aicināt tādus superstārus kuriem raiderī ir ierakstīts, ka visam ir jābūt sterilam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Sveiki

Kā jau daudzi šeit minējuši, skatuves nomas precīzu cenu sastāda dažādas nianses. Lai būtu aptuvena skaidrība par cenu kategorijām lūk varianti.

1. Skatuve ar jumtu 6m x 6m, augstums 4m pie kores zemākās malas. - no 300 Ls + PVN (podestūras laukumu iekšienē var likt arī tevis norādīto 4m x 5m)

2. Tikai podestūra bez jumta 4m x 5m - no 100 Ls + PVN


http://www.sublevel.lv/

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

konkrēti 4x5m neatradu (jāzvana, jāinteresējas) bet lielāka skatuve maksāja 100 ls bez PVN un ceļa izdevumiem. tādad ap 100 orientējies

p.s. Open season gribi?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Gan Na, gan citas kompānijas piedāvā ne tikai dzelžus, bet arī cilvēkus, kas to dara - tātad algas, u.t.t. Ja māki pats salikt un ir transports, tad cita lieta - atceries, ka krīzes laikā viss ir nedaudz (principā jau daudz) lētāk! NA noteikti dabūsi maksāt pirms īres, bet, ja pats taisies stellēt, tad ganjau arī normālu ķīlas naudu - a summā var iebraukt labā! Nu tas tā!!! NA mazākā skatuve ar jumtu ir 6X6 - toties itin laba - un salikt nav grūti - četratā, ja ir zināšanas, tad var salikt pa kādām 2h

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

jautājums ir par cenu, nevis par to kur paskatīties un kas varētu tādu piedavāt - atbildiet labāk uz jautājumu

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Rihards Holms

+110

 
Kāpēc visi cenšās ieteikt tos dārgos variantus. Piem., firma "NA." Lai arī viņa ir kolosāla savā jomā, bet ļoti dārga pakalpojumos. Es saviem dažiem pasākumiem skatuvi ar visu tehniku dabūnu caur pazīšanos un pa benzīna tiesu. Ja tik tiešām ir nepieciešama tikai pati skatuve, proti, kaudze ar dzelžiem, podestūra, tenti gar malām un jumts, tad to var dabūt tiešām par sakarīgu cenu. Atzīstu, ka tie nebūs 100Ls, bet nebūs arī tik daudz kā 500Ls. Visu var sarunāt, ja tik tiešām tā skatuve ir vajadzīga.
P.S. Viss ir atkarīgs, no laika, cik ilgi, no tā vai vajag ar jumtu vai bez, proti, pati podestūra, cik augsta grīda. Ir ļoti daudz nianses, pēc kā skatās īres cenu. Vienkārši Tev pašam vajag izdomāt konkrēti visus parametrus, un tad sazināties.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Edgars Auziņš

+160

 
Ir iespēja noīrēt skatuvi 2,5m augstumā 2,5x5m kopā ar backstage vai vip lounge. Ideāla mobilā skatuve ir uz BlackSilverPartyBus jumta. Daži zināmākie izmantojušie mākslinieki- Ella, Ex daBass, Žanete un ļoti dauzdi citi... Ir vērts apdomāt. Zvaini 28287787 vai uzmeklē www.partybus.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Emīls

+40

 
Saprotoši džeki palīdzēs ar skatuves risinājumiem un ne tikai! Ja vajadzēs arī kādu lukturi un pīkstuli arī uzkramēs!!! :)

http://www.3s.lv/lat/noma/stage/stages/

pirms 14 gadiem  

Jānis Emīls, pirms 14 gadiem :

Vēl ir "Alex "Sound & Light"", 29156530
Nebūs arī dārgi...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

www.gaco.lv individuala pieeja, adekvatas cenas un plash piedavajums

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Var pakontakteties seit - laba firma, strada adekvati.

http://expromt.lv/pak_skat_noma.htm

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.