Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 946 skatījumi

Ar ko atšķiras šlaģermūzika no kantrī? -Paldies!

Izklaide un mūzika » Mūzika

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 
https://lv.wikipedia.org/wiki/Šlāgermūzika
Šlāgeris (vācu: Schlager) ir populārās mūzikas stils, kas ir izplatīts Ziemeļeiropā un Centrāleiropā, galvenokārt Šveicē, Austrijā, Vācijā, Beļģijā, Nīderlandē, Skandināvijas un Baltijas valstīs. Visbiežāk šlāgeri ir saldas, ļoti sentimentālas balādes ar vienkāršu, viegli iegaumējamu popmūzikas melodiju. Dziesmu vārdos uzsvars likts uz mīlestību, attiecībām un jūtām.

https://lv.wikipedia.org/wiki/Kantrī_mūzika
Vispārīgi kantrī mūziku raksturojošie dati
Tiek dziedātas : bāru dziesmas (honky- tonk), dziesmas par savstarpējām un ģimenes attiecībām, par neizdevušos mīlestību un mīlas dziesmas (balādes), tā sauktā jeb “hill” jeb bluegrass mūzika.
Instrumenti : ģitāras ( elektriskās, akustiskās, dobro), vijole (akustiskā, ar pastiprinājumu), mandolīna, 5 stīgu bandžo, stīlģitāra, klavieres, arī bungas un sintezators.

pirms 11 gadiem  

Ego , pirms 11 gadiem :

http://www.countrymusic.lv/kantri-muzika-latvija
. arī latviešu radītais kantrī tomēr vairāk vai mazāk pieskaitāms pie kantrī-šlāgera. Ir grupas, kuras mēģina radīt un izpildīt dziesmas angļu valodā, un šeit nu ir jāizpilda vēl viens grūts uzdevums – ne tikai jārada stilistiski tīra dziesma, bet arī jāizpilda tā pareizā angļu valodā. Laikam jau jātic viedoklim, ka lai radītu kantrī, jāpiedzimst vai vismaz pietiekoši ilgu laiku jānodzīvo Amerikas vidē, lai orientētos un radītu tiešām īstu kantrī

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.