Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdis P.

+2589

 
  • 4

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 2502 skatījumi

Kur paliek vecie TV raidījumi?

Izklaide un mūzika » Televīzija

Kāpēc televīzijā nav vairs redzami vecie, labie raidījumi- Zentas Ērgles iestudējumi, "Varavīksne", "Imanta-Babīte", utt. Vai atkārtojumi nav vairs tik aktuāli, tāpēc, ka novecojuši?!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nonāk TV arhīvā, no kura tos ir iespējams iegādāties, kā arī par attiecīgu samaksu izmantot iekļaušanai citos raidījumos vai programmās. Nerāda, tādēļ, ka nav pieprasījuma. Ja LTV saņemtu vairāku simtu LR iedzīvotāju lūgumu šos raidījumus noskatīties vēlreiz, tad šāda iespēja tiktu apsvērta un ļoti iespējams, ka arī izpildīta. Taču skatītāju vēlmes ne vienmēr sakrīt ar reklāmdevēju vēlmēm, tā, kā TV mums ir nosacīti bezmaksas un TV nenodarbojas ar labdarību, bet ir biznesa projekts, kur jebkuras programmas vai filmas translāciju apmaksā reklāmdevēji, kas šajā pārraidē reklamējas, tad daudz, kas ir atkarīgs no reklāmdevējiem. Pieļauju, ka Zentas Ērgles iestudējumiem un Varavīksnei nebūtu īpašas reklāmdevēju intereses.

pirms 13 gadiem  

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Jāsaka, žēl, ka visi šie raidījumi paliks bērnības atmiņas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
parasti ir taa ar raidijumiem... visu muusdienas nosaka cena-> un raidiijums 1 sezonaa maksaa mazaak bet ar katru sezonu vis saak maksaat ar ven virk jo personaals paliek kruts un slavens u slavenaks un serials raidiijums tiek taisiits liidz briidim kad tas kluust paraak dargs vai arii maksliniekam kas raksta senarijus uznaak zb un vins ka jau maakslinieks izdoma ka pietiks pelniit jasak dziivot...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
viss iet liidzi laikam, tāpat ka mobilos telefonus mēs vairs nelietojam 1985 gada modeļus !!

pirms 13 gadiem  

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Bet, vai Mocarts un Mendeļejeva tabula jau paspēja novecot?

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

hmm, mocarts ir klasika un to arii klausaas tikai tie kas to grib !! bet ne mocarts un ne mendelejeva tabula nav saliidzināma ar raidijumu imanta babīte un varavīksne :D

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Mendeļejeva tabulai ir praktiska nozīme un sava vieta. Mocarts ir klasika, tam ir sava vieta, niša. Ja mūsdienu sabiedrībai nav vajadzību tādu klausīties regulāri, tad tādu arī mēdijos nemanīsi. Pieprasījums nosaka piedāvājumu. Plus vēl tas, ka nav iespējams nodrillētu tēmu stiept garumā bezgalīgi. Kreativitāte ir galīgs resurss, tā nav pastāvīga lampa, kas visu laiku dod tik un tik gaismas. Apsīkst, skatītāju interese zūd.

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Uldi, "Dejo ar zvaigzni", "Talantu fabrika" nav nodrillēta tēma? Krievu "Brīnumlaukā" jau nomainījusies paaudze, "Pilsētiņa"-veiksmīgs projekts, kurā tiek iestudētas anekdotes, kāpēc tad pajuka "Imanta - Babīte", varbūt latviešiem nav humora izjūtas, tātad- pieprasījuma?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

šos raidījumus var noskatīties www.youtube.com vēl raidījums Savādi Gan bija labais :))

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.