Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sintija Lepste

+188

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1520 skatījumi

Kur var iegādāties dabai draudzīgu biroja papīru?

Vide » Zaļais dzīvesveids

Baltais papīrs iet uz beigām, gribu iegādāties pārstrādātu A4 formāta biroja papīru. Izmantoju visparastāko printeri. Protams, būtu forsi, ja arī cena būtu draudzīga. :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Niks

+120909

 
http://www.freko.lv/trade/product/view/7333/
Papīrs biroja tehnikai. Taupīgiem cilvēkiem, videi draudzīgs, 100% otrreizējās pārstrādes papīrs, kas piemērots ikdienas biroja darbam. Formāts A4. 500 loksnes, 80g/m2, krāsainām un melnbaltām izdrukām, kopēšanai, faksa iekārtām.

Līgatnes papīrfabrika ir otrreizējo izejvielu pārstrādātājs un papīra produkciju ražo tikai no makulatūras. Izmantojot 1 t makulatūru papīra ražošanai, tiek ietaupīti 4 m3 koksnes, t.i. 12 līdz 14 pieauguši koki.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkurā grāmatveikalā, piemēram, nesen iegādājos Jāņa Rozes grāmatveikalā videi draudzīgu A4 formāta papīru, kas gan ir krietni tumšāks nekā parastais, bet biroja iekšējām vajadzībām labu labais.

pirms 13 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

kaukāda nejēdzība tas baltinātais papīrs, acis žilbina. Ja nu vienīgi krāsu bildēm der.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Katram papīram ir savs pielietojums, dārgs un glancēts papīrs, piemēram, liecina par to, ka uzņēmums rūpējas par savu tēlu un pasvītro savu biznesa projekta veiksmīgumu! Tāpat arī CV daudz labāk izskatīsies uz neekoloģiska papīra, kas ir gan biezs, gan labas kvalitātes, ja vien CV iesniedzējs nevēlas stāties darbā kādā uzņēmumā vai organizācijā, kas aktīvi deklarē videi draudzīgumu savā darbā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.