Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 24

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3642 skatījumi

vai sievietei jaapiedod virietim ja tas vinju sit?

Ģimene un attiecības » Ģimene

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (24)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Angel

+1412

 
Indivīds, kurš spēj pacelt roku pret sievieti, nav vīrietis! Un ja piedosi 1x, tad tas tā turpināsies... :(

pirms 14 gadiem  

Viktorija, pirms 14 gadiem :

tieši to pašu gribēju teikt.. ;/

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

AVE MARIA! Ar to var samierināties, bet ne piedot. Ja man iesistu, es sistu pretī un patriektu no mājas. Pēc vienas reizes var piedot, jo reizēm var samisēties. Pati esmu iecirtusi pļauku, ja kāds krīt histērijā, lai viņš nāktu pie sajēgas Ja tas notiek regulāri, lai Dievs palīdz tai sievietei un ir spēks, apņēmība tam pielikt punktu.

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Juris Elysons

+482

 
Piedot vai nepiedot, tas ir sievieteas pasas zina. Virieti, kurs sit sievietei, nozime ka vinam trukst pasparliecinatibas, nespeja, vai psihologiskas novirzes, un cienas pret sievieti, iespejams ta ir nepareiza audzinasana jeb neaudzinasana berniba, un maz ticams ka mainisies.
Ja tas noticis vienu reizi, loti liela iespeja ka tas notiks veel reiz, vienigais labi zinamais veidz ka no ta izvairities, ir piesist pasu virieti, un lai zin par ko, lai zin ka tas ir( cerams ka nav mazohists).

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Arturs Miglāns

+160

 
Nekada gadijuma, jo tas turpinasies muzigi...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Jāsit pretī! (lāpsta, panna, lauznis un tml. lietas arī noderētu) ;)

pirms 14 gadiem  

Raimonds Silanžs, pirms 14 gadiem :

Un kur palika pats galvenais - mīklas rullis?

Kashins DaWeeD, pirms 14 gadiem :

Tas man likās pārāk vecmodīgi... ;)

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Viennozīmīgi jāpiedod un jāļauj sist tālāk. Viņš stipri sita, ka Tu vispār izdomāji ko tādu pajautāt? :) Neesi naiva - ja vēlies normāli dzīvot, tiec no viņa vaļā. Ja vēlies aizmālēt sev acis, tad piedod un gaidi nākamos sitienus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

gints šelders

+8262

 
Nu varoņdarbs jau nekāds nav iekrāmēt sievišķim:((((Ar tagadējo draudzeni dzīvoju vairāk kā gadu,vienbrīd nevarēju saprasr kāpēc omlete uz pannas vislaik pa malām notek:)Sāku pētīt izrādās pa vidu riktīgs puns pannai.Prasu kas tas par joku ,a viņa mierīgi man: ai tas ēzelis atnāca mājās cukā un sāka braukt virsū.,kā ņemu pannu un tesu pa pieri.......Gadās visādi bet iesist tas ir garām:(

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ilze Medne

+290

 
Ja viņa samierinās, ka tas notiks vēlreiz, tad- jā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Ja sieviete sevi neciena, tad jā.... raki ir tad, kad šitādiem dzērājiem, loderiem un kaušļiem bērnus sadzemdē, tad vēl bērnus arī šis sit....

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

ja,piekrītu kad no tadiem vēl beigas ne tikai sievas cieš,bet nevainīgi bērni un tas ir skumji un nežēlīgi...

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ko tādu, manuprāt, nekādā gadījumā nedrīkst piedot...diezgan droši, ka tas atkārtosies un ,nedod Dievs, ar tādu vīrieti veidot ģimeni, jo šī agresija (ja arī kādu laiku būs slēpta,tad tomēr parādīsies) var tikt novadīta uz bērniem. Un tas jau ir daudz nopietnāk, jo šie bērni pārsvarā izaug traumēti (neskaitāmos variantos).

pirms 14 gadiem  

gints šelders, pirms 14 gadiem :

Par bērniem pilnīgi un apsolūti piekrītu.No tāda auna palika draudzenei puika,pa pusotru gadu ar mokām ir iemācīts labrīt un paldies pateikt:(par citu pat i runāt negribās:(

Āboliņu Līga, Kārļa meita, pirms 14 gadiem :

Tas ir ļoti bēdīgi un pat traģiski. Vecāki tiešām reizēm neapzinās, cik ļoti viņi ietekmē savu bērnu un veido viņa dzīvi, raksturu, uztveri. Tas tiešām tā ir.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pilnīgi piekrītu Jurim. Reiz bij situācija, kad cilvēks piedzērās un pelītes viņam sāka skraidīt. kad redzēju, ka šampja pudele lido uz manas galvas pusi jau otro reizi, sapratu, ka ja trāpīs vēl, tad nositīs - paķēru pirmo kas pa rokai gadījās, un smieklīgi - pannu :P. Aiznākamajā rītā saņēmu sms ar jautājumu - a tu nezini kas mani tā apstrādāja? Es nevarēju no gultas piecelties un zilumi bij visur, kur tik vien var, bet lai cik slikti un aizvainoti toreiz jutos, sāku smieties. Cilvēks dzērumā var neparko otru nosist, un no rīta neko neatcerēties, pat to, kāpēc pašam kaut kas sāp. Pēc tam tādu gadījumu vairs nebij. Bet neviens nesaka, ka arī nebūtu, ja pudele draugos, vienkārši mums vairs nebija pa ceļam. Bet cilvēki mainās tikai pie skaidras apziņas, vai vajadzības gadījumā, ja kaut kas nepieciešams, savādāk nē. Iekšējo būtību nevar mainīt, un tā agri vai vēlu izlauzīsies, vajag tik nedaudz iemeslu vai kādu uzbudinātāju.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.