Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1543 skatījumi

ja mezhi LV aiznjem 43%,tad kaadu teritoriju aiznjem kapi???

Ģimene un attiecības » Ģimene

un vai jums neliekas,ka kaadreiz uz pasaules aptruuksies vietas dziivoshanai,jo visu aiznjems kapi>?? huh?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

мαґ١s żְ

+1750

 
Jūlija? A Tu patiešām domā, ka tagad LV teritorijā neviens mirušais neguļ viens virs otra, varbūt 5, varbūt 10 vai 15 cm attālumā pa labi vai kreisi? Tu domā, ka uz šiem mirušajiem nav saslietas mājas, ceļi, ierīkota lauksaimniecības platības vai sastādīti tie paši meži? Tad Tu smagi maldies, līķi ir visapkārt un iespējams pāris metrus zem zemes vietā, kur Tu tagad sēdi ir kāda kapavieta bijusi kādreiz. Ir taču bijuši arī kari utt, kad kur cilvēki krita, tur arī palika..
Viss taču mainās, kapi noveco, kāds par tiem aizmirst un tajā vietā notiek kas cits un lai cik absurdi nebūtu, tad pat Rīgas kapos šur tur jau kapu kopas ir tā saspiestas vai pat sāk tikt liktas viena otrai virsū, ka tas viss liek aizdomāties..
Tā, ka jautājums pēc būtības ir mazliet abstrakts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Diemžēl šādu datu nav, taču Latvija ir mazapdzīvota valsts ar ļoti niecīgu iedzīvotāju skaitu uz 1km2, tā ka mums noteikti nākotnē šāda problēma neradīsies. Taču lielākajās pilsētās jau šobrīd ir problēmas ar kapiem, jo katrai kapsētai ir sava ietilpība un daudzas no tām jau ir sasniegušas maksimālo kapacitāti. Pasaulē lielākā kapsēta atrodas Hamburgā, Vācijā un tās nosaukums ir Ohlsdorfas kapsēta, tās teritorija aizņem 400 ha zemes, tajā 1996. gadā bija apglabāti 982117 cilvēku un 413589 kremētu cilvēku pelni, šobrīd šis skaitlis noteikti ir tuvu Latvijas iedzīvotāju skaitam, ja vien tas jau nav pārsniegts. Šī kapsēta darbojas jau no 1877. gada.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Par kremāciju neesi dzirdējusi? Bagātās ārvalstīs kapiņi kā pie mums Latvijā ir super ekstra.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.