Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2380 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Mātes jaunajam štucerim nav nekāda daļa gar Tavu bērnu. Tas ir Tavs bērns un Tev ir visas tiesības ar viņu tikties! Vēl vairāk - tas ir Tavs PIENĀKUMS!!! Man liekas, ka jārunā ir nevis ar štuceri, bet gan ar pašu māti! Vēl ir jautājums kā ir noformētas Tavas juridiskās attiecības ar bērna māti un pašu bērnu - vai esat precēti un vai Tu esi ierakstīts kā bērna Tēvs. No tā arī ir atkarīgas nianses.

Bet tam visam pāri pats svarīgākais manuprāt ir kautvai tajās retajās tikšanās reizēs izrunāties ar pašu bērnu un pateikt, ka Tu kā Tēvs viņu joprojām mīli un mīlēsi visu savu mūžu, ka viņš Tev ir pats dārgākais visā pasaulē neatkarīgi no tā, ko mamma un viņas boifrends runā par Tevi. Protams gadījumā, ja tas tā tiešām ir.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

man arī šķiet, ka ar to džeku vispār tev nevajag runāt, vai nu ar māti vai pa taisno ar bērnu. ar džeku pieklājīgi - labdien uz redzēšanos un viss.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Tieši tā arī daru, visu kas attiecas uz tikšanos ar bērnu runāju ar viņa māti (ex), jauno džeku vienmēr ignorēju, tieši tā "sveiki" atnākot un "visu labu" aizejot. Esmu ierakstīts dzimšanas apliecībā kā bērna tēvs, bērnam ir mans uzvārds, kuru viņi pat nolēmuši mainīt, lai acīmredzot ieriebtu. Mēs ar bijušo nebijām saistīti juridiski, dzivojām civillaulībā, taču dzimšanas apliecībā ir tas kas ir un uz to ari pastāvu. Ar bērnu vēl nevar neko izrunāties, viņam tikai mazliet pāri 2 gadiņiem.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Liels paldies par sniegtajām atbildēm, uzdodot šo jautājumu, bija galvenais noskaidrot tiesiskos pamatus un katra atbildētāja savu skatījumu uz šo tēmu, tā teikt, skaidrojumu vienkāršiem vārdiem. Kā redzams, tad bērna māte un jaunais rīkojas diametrāli pretēji gan juridiskajiem likumiem, gan cilvēciskajiem likumiem.

Pateicos visiem par veltīto laiku un izsmeļošajām atbildēm.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Vispirms vajadzētu mēģināt mierīgi par to aprunāties,kāpēc tā dara. Ja sarunu ceļā neizdodas,tad tiesas ceļā, tikai tas tev jākārto ar bērna māti,nevis viņas draugu.Ja bērns ir oficiāli reģistrēts kā tavs,tev ir tiesības ar viņu tikties. Ja nav reģistrēts,tad vai nu nekā, vai jāreģistrē paternitāte.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi. Ir jau mēģināts mierīgi, vienā vārdā tas cilvēks saka ka viņam neesot problēmu, taču zinu ko viņš perina aiz muguras. Esmu centies noskaidrot viņa otīvus, bet tā arī neesmu saņēmis atbildi. Bērns ir mans, un es neprasu daudz, tā jau tiekos tikai 2 reizes mēnesi kas ir smieklīgi maz, nav arī bijis nekādu negatīvu darbību pret bērnu no manas puses, kas varētu runāt par sliktu, taču bēnra māte un jaunais draugs vienkārši neizskaidrojamu iemeslu dēļ visu laiku kautko perina.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Bija man līdzīga situācija,man sanāca braukt pāri visai Latvijai lai satiktu bernu(to pašu kas bildē redzams)ar bieži atrada iemeslu lai neļautu tikties.Es pats uzstāju un neatkāpos lai satiktu bernu.Naudu nedevu,pirms braukšanas piezvanīju un paprasīju lai uzraksta sarakstu kas nepieciešams bernam un sapirku vissu kas tika prasīts lai gan viena daļa no saraksta nebija nepieciešama manta,par piemeru baseins 2x6metri.Štuceri nedomā aiztikt bijušās priekšā tad par bernu vari aizmirst,labāk noķer tālāk un vienu pašu un kārtīgi iedod bietē,tālai atceras uz ilgiem laikiem.Štuceri bijušās klātbūtnē jāsit tikai tad ja bērnu aiztiek (sit)Nav no labākajām situācijām.Ja ir iespējams tad izprasi bērnu ari pie sevis padzīvot,kaut uz vienu dienu.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Jā, pilnīgi pareizi, uzturlīdekļi taču var būt ne tikai nauda kontā, bet arī reālas lietas kas tieši bērnam vajadzīgas, jo šobrīd neesmu pārliecināts vai tiešām tā nauda ko maksāju, visa pilnībā arī tiek izlietota bērna vajadzībām. Prasības tiek uzstādītas augstas ka esot vēl jāmaksā vairāk. Kā jau minēju citā komentārā maksāju cik rocība atļauj. Taču jāņem vērā ka esmu arī sagādājis pārtikas produktus no laukiem. Tāpat arī tiek pirkts apģērbs ik pa laikam.

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

Butībā sarakstu prasiju tada iemesla pec ka vareju secinat ka prasitais bus tieši bernam un nevis štucera uzturešanai.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Jā, tādējādi Tu kontrolē kas tiešām tiek bērnam, nevis samaksā naudu kura varbut tiek izlietota alkoholam un prezervatīviem (nezinu vai tās lietas bērniem ir noderīgas, līdz zināmam vecumam - humors).
Vai ari tas ka nespēju samaksāt nez cik vairākus simtus nozīmētu to ka man nav tiesību uz bērnu?

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Izskanēja diezgan interesants piedāvājums no mātes puses, ja vēlos bērnu satikt biežāk, būs vairāk jāmaksā. Nezināju ka tas mazais cilvēciņš tagad tiek uzskatits par preci vai pakalpojumu. Tad es gribu ari čeku saņemt.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tad man jāuzdod tev jautājums, vai tu dod naudu bērna uzturam, ja nedod, tad bērna māte prinipa pēc neuzskata tevi par bērna tēvu.Ja bērnu tomēr uzturi, tad māte negrib , ka tu rādies un bojā attiecības ar tagadējo vīrieti.Gan jau tagadējais ir greizsirdīgs. Vari satikties ar bērnu tikai ar tiesas palīdzību, kas nozīmēs tev dienas, kad tu varēsi bērnu paņemt.Nu perina viņi tur vai tev tikai lieka, ka perina, tiesas lēmums ir svarīgāks, ja protams, tiesā nepierāda, ka esi alkoholiķis, narkomāns, ka esi fiziski iespaidojis bērnu vai māti, vai arī noskaņo bērnu pret māti . Ja tas tā nav ,tad tiesa nevar pieņemt lēmumu, ka tu nedrīksti satikt bērnu.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Katru mēnesi maksāju cik rocība atļauj, vismaz 3 daļu algas, ne mazāk kā minimālo likumā noteikto uzturlīdzekļu summu. Es viņu attiecības nejaucu, taču uzstāju uz to lai mani informētu par bērna stāvokli. neesmu alkoholiķis, neesmu pacēlis roku pret sievieti, bērnam savu reizi esmu gan pa dupsi uzšāvis, bet tas ir galējā neklausības gadijumā. Bērnu pret māti nenoskaņoju, taču izskatās ka viņš tiek noskaņots pret mani. Likumā gan ir nepilnība, kas neuzliek nekādu atbildību mātei ievērot noteikto.

Jānis Ivanovs, pirms 13 gadiem :

Ta gluži vis nav ka mate drikstetu noskaņot pret otru vecaku,konkretak var uzinat aprunajoties ar bariņtiesas darbiniekiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
iesūdzēt tiesā.
sadot pa muti :)

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Laikam pamuti būs jādod, tikai lai viņš uzsāk, tad varēšu vēl pievienot lietai to.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Šaubos gan,vai dūru cīņa atrisinās jau tā sarežģīto lietu. Īstenībā galvenā spēlētāja šeit ir bērna māte, nevis viņas draugs. Viņas spēkos ir noskaņot bērnu pret tevi un dabūt gatavu,ka bērns var nevēlēties tevi redzēt. Rezultātā ja ar bērna māti būsi uz našiem, tiesas lēmums gan noteiks tev iespēju ar bērnu tikties (labākajā gadījumā), bet labuma un gandarījuma šis tikšanās nedos.
Protams,šeit var būt daudz nianšu, ko nezinot no malas nevar objektivi spriest.

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Vēl jau mēs nezinām, cik visā šajā mīlas trīsstūrī svarīgas ir bērna intereses, cik - pašu. Varbūt cīņa īstenībā ir starp diviem vīriešiem par sievieti, nevis par bērnu. Cik nav redzēts un dzirdēts- līdzko bijušā no galvas izmesta un cita pie sāniem, interese par bērnu krasi noplok.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Protams, saprotu ka spēka pielietošana neko neatrisinās, tikai visu sabojās vēl vairāk. No savas puses varu simts procenti pateikt ka cīnos tikai par bērnu un viņa interesēm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.