Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1937 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inga Barga

+160

 
Es mazo atradināju mazliet savādāk un maigāk-pirms gulētiešanas un pēc vannošanās devu no krūzītes padzerties,pati dzēru un vīrs dzēra,tādējādi,mazais jutās liels mūsu starpā un jautri smejoties,izdzēra visu.Devu gan tēju pirms gulēšanas,jo bijām paēduši kādu laiku pirms naktmiera.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ieteikšu savu pieredzi varbūt noder ka bērns nemana pudeli noslēp un izdomā kaut ko un pirmo nakti pačīkstēs un tad ar to arī būs viss.man puika vienriez ar pudeli bija izgājis laukā un tā nosvieda un tad kad atcerējās es pateicu ka suns apēda un ar to bija viss

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uzvari auzu tumiiti, nolej skidrumu un dod no karotes, tas ir loti satigs edien, man bernam 10 menesi un atradinaats no pudeles uz guletiesanu, paedam tumiites skidrumu un gatavs naktii gul kaa sists :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pavisam elementāri.
Neliela porcija ar frī kartupeļiem, pārlejam ar kernel tomātu mērci, liekam klāt 300g karbonādes gabaliņu un pierīvējam svaigu kāpostu .. :) gatavs

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.