Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1687 skatījumi

ka lai izskiras no vira netiesajoties par bernu???

Ģimene un attiecības » Ģimene

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

abiem jānorunā jau iepriekš saskarsmes tiesības par bērnu.
Nepieciešams zināt vairāk fakti par situāciju ģimenē ( Kādas attiecības abiem vecākiem, vai strīdas, vai vīrietis nav varmācīgs pret bērnu, vai vīrietis ir gatavs maksāt alimentus par bērnu)
Labāk uzreiz norunāt jau visu iepriekš, savādāk iesniedz tiesā šķiršanās prasības un tiesa sūta uz bāriņtiesu, ja nav vienojušies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ir jāvienojas savā starpā (visiem trim) par to, pie kura bērns dzīvos un pārējos jautājumus, kas ar viņu saistīti, tas viss jāietver šķiršanās līgumā. Ja abi no Jums grib bērnu paturēt pie sevis, bez tiesas neiztikt. tad, visticamāk, tiks ņemti vērā gan ienākumu apjomi, gan bērna viedoklis un citi faktori, pēc kuriem izlems galīgo lēmumu.
Tik traki nemaz nav, jo man paziņas arī ir šķīrušās un bērni palikuši pie mammas. Ja viss ir savstarpēji norunāts, nekādu problēmu nav, protams, jebkurā gadījumā, šķiršanās iet caur tiesu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miceelijs plovs

+405

 
draudziiga vienoshanaas!! :)) ja esat viirs&sieva un jums ir beerninjsh, tgas noziimee, ka miilat viens otru, jeb miileejaat. to apzinoties, jaabuut lielai cienjai vienam pret otru. taatad jaavar draudziigi vienoties, atrast celju, kuraa visi triis esat laimiigi! :) veiksmi! -=)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bitch

+4268

 
Juatājumā neesi pasacījusi, vai vēlies, lai bērns dzīvo pie Tevis vai nē. Ir gadījumi, kad neviens vecāks nevēlās bērnu paturēt, un, protams, ir otrādi, ka nevar izlemt jo abi vēlās. Jāraugās arī kāds ir šķiršanās iemesls, kura vēlme, vaina, ierosinājums.
Ka jau teica, tāda lietas ir jāsarunā ar vīru. Ja bērns ir gana vecs jaaprunājās arī ar viņu. Bez nekādas koīgas vienošanās nez vai bez tiesāšanās sanāks.
Bet ir, kas ķeras pie neprātīgiem risinājumiem, kā teiksim draudiem, to gan neiesaku nekādā gadījumā, jo beigās lielāka iespēja, ka paliksi bez kārotā!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Patiesībā jau, ja esi bez alkahola atkarības un spēj nodroshinaat savam beernam normaalus dziives apstaakļus, tad jau mātes tiesības tev neviens nedriikst atnjemt. Maateem vienmeer ir priekshroka :) esmu shķīrusies un man ir diivi beerni no lauliibas.

pirms 14 gadiem  

Regīna Amoliņa, pirms 14 gadiem :

Tiesa :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.