Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

.........

+90

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2079 skatījumi

Kā var atrast cilvēku no ārvalstīm? ja ir zināms vārds, uzvārds, valsts, vecums un kurā futbola klubā viņš spēle.!

Ģimene un attiecības » Draugi

Es satiku vienu puisi kas spēlēja futbolu bet viņam pēc 3 dienām bija jādodas projām.. Es iegaumēju viņa vārdu, uzvārdu, vecumu un valsti no kuras viņš ir nācis.. Bet viņš neko nezina par manīm... Viņš man iedeva savu e-pastu bet tajā ir kāda kļūda tāpēc vēstuli nosūtīt nevarēju... Vēl iedomājios nosūtīt vēstuli uz futbola klubu bet par cik viņi runā spāniski nezinu vai ir vērts...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es domāju,pilnīgi droši,ka džeks tev iedeva kļūdainu adresi speciāli. Ja viņam būtu svarīgi uzturēt ar tevi kontaktus,kļūda neieviestos, vai arī viņš palūgtu tavu adresi.
Bet nu skaties pati,vai meklēt,un ko īsti tev no viņa vajag. Ja kas lietišķs,tad uz priekšu.Ja emocijas, vienīgais ko objektīvi var ieteikt-likties mierā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pēc vārda, uzvārda, valsts un vecuma pat Latvijā nav iespējams atrast cilvēku, ja meklēšana nenotiek kriminālprocesa ietvaros, jo personu datus aizsargā likums. Ja vien cilvēks nav reģistrējis uzņēmējdarbību uz savu mājas adresi un/vai deklarētajā dzīvesvietā nedzīvo, tad atrast ir tik pat kā neiespējami.

Visvienkāršākais veids ir izmantot google.lv, ierakstot meklētājā pesonas vārdu un uzvārdu. Ja vien persona aktīvi izmanto internetu un dara to neslēpjoties zem citiem vārdiem, tad noteikti meklējumu rezultātos parādīsies virkne mājas lapu un sociālo tīklu, kuros personai ir reģistrēta anketa.

Es tomēr rakstītu vēstuli uz klubu. Pie tam mūsdienās tai nav obligāti jābūt pasta vēstulei, visiem klubiem ir e-pasta adreses un mājaslapas. Aizsutiet e-pasta vestuli, kura isi dazos teikumos ir izteikts lugums nodot Jusu kontaktadus: e-pasta vestuli, telefonu utt. tadam un tadam kluba speletajam, jo vina iedota e-pasta adrese tika pierakstita nepareizi.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

ss.lv sludinājumos ir atrodami tulki, kas tulko arī spāņu valoda. 0.5lpp teksta tulkojuma Jums vairak par 3,- Ls nemaksās.

Tomēr īpaši sacerēties nevajadzētu, jo vienmēr pastāv iespējamība, ka spēlētāja iedotā e-pasta adresē kļūda ieviesās tīšām. Ja puisis ir slavens spēlētājs, tad arī pielūdzēju ir ļoti daudz un viena saruna un tikšanās bija svarīga Jums, bet nevis puisim.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Ja gribēs, viņš pats Tevi sameklēs, beidz lenkt nabaga puisi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sirga

+608

 
visticamāk jau viņš tevi vairs īpaši sastapt nevar, tāpēc arī tā "kļūda" e-pastā :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.