Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2622 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Vembris

+1510

 
Ja SMS sūtītājam ir priekšapmaksas karte, tad bez policijas un operatora palīdzības ir vienkārši neiespējami atrast vainīgo. Sūtītājs visdrīzāk ir no paziņu loka, tāpēc var mēģināt izskaitļot pēc SMS satura cik informēts viņš ir par notikumiem jūsu dzīvē, ko tieši zina par jums un tad jāpiedomā kuram paziņam VISA šāda informācija ir zināma. Tas var būt drauga draugs, darba kolēģis/e, labākā draudzene, kas aizmuguriski cenšas nocelt puisi bojājot jūsu attiecības, pat vecmāmiņa, kas cenšas izjaukt mazmeitas attiecības ar nepiemērotu puisi (vienai man pazīstamai meitenei tā bija), jebkurš. Personu vajadzētu varēt izskaitļot tieši pēc viņas informētības.
Ja nu nesanāk un negribas saņemt tos SMS un pie nosacījuma, ka darba mobilais un personīgais ir dažādi aparātiņi, tad lieto personīgo mobilā modeli ar "balto listi". Kas tajā nav - nevar piezvanīt. Iedevi kādam numuru - pieliec "atļauto sarakstam" jeb "baltajai listei".

pirms 14 gadiem  

Dace Dupuša(Tetina), pirms 14 gadiem :

To esmu sapratusi ka tas cilveks ir no kolektiva ,bet kurs tev atzisies.sms raksta persvara viram un protams es nekadi nevaru piradit pretejo.Virs numm. netaisas mainit jo grib zinat taisnibu.

Jānis Vembris, pirms 14 gadiem :

Iebarojiet nelabvēlim dezinformāciju.
Ar priecīgu seju kolektīvā padalieties plānos par kādu pasākumu, kuru it kā taisāties viena apmeklēt. Patiesībā uz pasākumu nedoties, iepazīstināt vīru ar savu plānu un varu derēt, ka drīz pienāks arī SMS, kas jūs nomelno un stāstīs, ka jūs, piemēram, esat ar mīļāko, lai gan SMS saņemšanas brīdī un visu laiku būsiet ar vīru. Vislabākais jau no paša sākuma plānā dalīties ar vīru, lai viņam nešķistu, ka esat sarunājusi ar draudzeni viņu maldināt.

Dace Dupuša(Tetina), pirms 14 gadiem :

Ja jus zinatu kas tik nav izmeginats.Ticiba man,vinam ir zudusi.Kaut gan man tas ari vairs nav vajadzigs.Eju paceltu galvu jo zinu mana sirdsapzina ir tira.Un labakais ir tas ,ka ar smaidu var panakt ienaidnieka vienaldzibu un pamazam ta cilveka interese par mani zud.Ta vairs nav mana problema ,ja kadam nepatiku .ES ESMU TADA KADA ESMU.Paldies par sapratni un labu padomu.Bija loti gruti pusotru gadu cinities ar vejdzirnavam,bet nu esmu sevi savakusi.Protams viens minus lauliba ir izjukusi.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ja policija nepalīdz, tad vienkārši maini tārlruņa numuru. Vari sazināties arī ar operatoru un palūgt bloķēt ienākošas sms no konkrēta tālruņa numura, bet tas otrs cilvēks vienkārši mainīs numuru un turpinās tev sūtīt. SMS pāradresācija arī nav iespējama. Es tavā gadījumā rakstītu viņam/viņai un mēģinātu sarunāt tikšanos lai aprunātos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Bloķē sūtitaja nr., vai painteresējies pie operatora, kā to var izdarīt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

suutiit sms lai meegjinaatu aprunaaties gan buutu muljkjiigi.neticu ka shis cilveex ar labu atziisies savos nodariijumos, jo tad visi plaani izgaastos, ja nu vieniigi pateiktu to smejoties aciis ja panaaktu savu..
aizsuuti shito joku uz kaadu tautas balsi vai bez tabu, vinji jau labpraat kjersies klaat shaadaam lietaam :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pamegini noskaidrot kam piedr nr, tas ir maksas pakalpojums, nu ja zivs tad sliktāk. piezvani no cita nr un ar viltu noskaidro kurš tas ir un tadd..... man patīk beisbols

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ES vienkarsi nomainju tel.nr,un viss mazak jamokas un nekadu baigo problemu tas nesagada u galvenais pec nomainisanas nedot savu tel.nr,,kam pagadas,,

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.