Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 14

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 3446 skatījumi

ko sakat par attiecībām starp 16.g meiteni un 26 .g džeku

Ģimene un attiecības » Attiecības

nav jāpaskaidro

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (14)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Natālija Šuha

+240

 
Manas domas... Vecums nav šķērslis, bet meitenei tagad var likties "Cik tas ir superīgi! Nopietns, pieaudzi un domā par mani kā par pieaugušu sievieti!" Paies laiks, viņai būs 18 un viņas domas mainīsies... Viņa gribēs skriet un gribēs ko jaunu! Tas tā ir! Lai citi neapgalvo ka tā nav, bet ja itsevišļi esi pirmais Vīrietis TANĪ ziņā, tad vēl jo vairāk. Viņa vēl nebūs aizklaidējusies un no viņas mazo bērniņu ar būs par agru prasīt. Vēlāk var sanāk ka lēdēs tevi visu atlikušo mūžu, ka esi sagandējis viņai jaunību. Protams ir izņēmumi, bet lielākā daļa jau pakļaujas "bara sindromam"... Vēlu Tev veiksmi!

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

piekrītu tev .. pilnībā .. bet tas gan nav par mani , bet gan par chomu , bet paldies ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

taas ir nevis attieciibas bet...........jo pirmkaart meitene ir nepilgadiiga,un otkaar ja vecaaki uzzinaas vinji var veersties policiijaa ar iesniegumu par nepilgadiigaa pavesanu un vinju var iemest cietumaa.un arii vinjam laikam kaut kas ir psihi nav kaartiibaa jo tik vecs ar tik jaunu.......nju piedodiet atvainojiet tas nav normaali

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja abi jūtas kopā labi,tad pilnīgi ir vienalga ko kāds domā,,un kāda ir vecumu starpīpa,,bet tikai jautājums vai tās attiecības būs ilgstošas,?!domāju ka lielāko ties ja ir tāda vecumu starpiba tad nē,,bet viss ir atkarigs no tiem cilvekiem kas ir kopā,,bet ja kādam tas nepatik tas irr vinju problemas..un par to nav jādoma,bet jaizbauda to ka esi ar to cilveku un ka esi laimigs...;)

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

nu nezinu kas viņiem tur sanāks , bet es personīgi domāju ka neiespējami noturēt ilgstošas attiecības ar tādu gadu starpību ..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es domaju ka tas ir normali (es ari taa gribetu) :-)

pirms 14 gadiem  

ingrida alsina, pirms 14 gadiem :

Kārumnieks!

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

katram jau savi uzskati ... man jau gan liekas ka tas ir crazy :D Es kārumnieks ?? :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.