Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 14

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 3438 skatījumi

ko sakat par attiecībām starp 16.g meiteni un 26 .g džeku

Ģimene un attiecības » Attiecības

nav jāpaskaidro

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (14)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vinnie Smith

+310

 
Ja būs ilgstošas attiecībastad čalim paveicies..Kad viņam būs 45 viņa dāmai bus 25 un viņš bus veiksminieks , ka tāda dāma būs blakām pie sāniem ))

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

+10 šitais bija perfekti pateikts :D

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
Džeks nav vesels. 36 un 26 ir cita lieta, bet ja džeks jūt emocionalu saikni ar tīni, tad jājautā par viņa garīgo attīstību. ir, protams, izņēmumi, bet es runāju par vidējo statistisko 16gadīgo māmiņu ražotāju.

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

zini citreiz pat kuraam ir 11 domaa jeedziigaak nekaa 30

Aigars Lociks, pirms 14 gadiem :

1)atkarīgs no tā, ko uzskata par "jēgu" un 2)psihologi uzskata, ka šādas noslieces vīrietim parādās, ja viņš sāk apzināties, ka normālu sievieti savā vecumā viņš gluži vienkārši nespēj piesaistīt, un kā zināms, tīnes vienmēr ir bijušas pasistas uz vecākiem čaļiem, jo viņu vienaudži tik ātri nenobriest. Līdz ar to rodas lieliska augsne mazgadīgo pavedināšanai. 16gadīga tīne dzīvo pavisam citā pasaulē un domā pilnīgi citās kategorijās, un ar tendenci par "lielo mīlestību" uzskatīt mazāko flirtu.:)

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

Aigar piekrītu :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Man shkjiet,ka tas ir normaali. Kaadeelj gan nevareetu buut shaadas attieciibas??? Protams viirietim shajaa gadiijumaa vairaak jaadomaa,ko dara, jo vinjam noteikti ir lielaaka piredze.....
Un muljkjiibas,ka nevar buut nekaa kopiiga!!!!Tas atkariigs no cilveeka...ir taadi ar ko 36 gados nav par ko runaat un ir taadi,kuriem 14 gados ir taada dziives filozofija un uztvere,ka briinies!!!
Ir tikai viena lieta,ko veeleetos sheit piebilst...attieciibas vareetu buut jaukas uttutt, bet taas nebuus ilgstoshas, vai muuzhiigas!

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

Pilnībā piekrītu .. 16 manā uzskatījuma ir skriešanas laiks un tad ir tikai tās saucamās rozā brilles :D

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ingrida alsina

+1922

 
Man laikam nav ar galvu kārtībā,bet ,nudien,nesaprotu kādēļ Jums ir grūti atrast meiteni.Jums taču ir "pamatkapitāls"-gan saprāts,gan izskats un droši vien ne vien vien laba rakstura iezīme.Drošāk gan būtu pievērst uzmanību tām ap 20,jo 16-gadīgās bieži vien vel dzīvo romantiskās iluzijās un un kad nonāk līdz praktiskai ikdienai,tad ir vilšanās.Un 16 gados vel nav iegūta izglītība,nav profesijas.Mūsdienās ne tikai vīrietim,bet arī sievietei ir vajadzīgs pamats zem kājām,lai nav jāvirina socialo dienestu durvis. Velu ,Jums ,veiksmi!

pirms 14 gadiem  

ingrida alsina, pirms 14 gadiem :

Aplūkoju pārejos Jūsu jautājumus un tagad galīgi nesaprotu Jūsu dzīves poziciju.Kas tur slikts,ja sieviete grib sev blakus stabilu partneri gan jūtu,gan arī materiālajā ziņā ? Es te nedomāju pārmērības-dārgus auto,zīmola drēbes un privātmāju ar marmora pilastriem.Tēlaini izsakoties jebkurš auto,ja tam nebūs degvielas,smērvielas,ja to turēs lietū un sniegā drīz vien pārvērtīsies par sarūsējušu lūžņu kaudzi.Tā pat ir ar ģimeni,tur vajadzīgas investīcijas gan morālas,gan naudas izteiksmē.

ingrida alsina, pirms 14 gadiem :

Pārdomām atgādināšu slavenās latviešu aktrises Antas Klints teikto:"Naudai jau nav nozīmes,bet vīrietim bez naudas arī nav nozīmes."

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

tas nav domāts par mani , bet gan par paziņu kurš līdz ausīm iemīlējies vienā tīnē un neklausa ne par ko kad saka viņam ka viņš būs zaudētājs . kgan nevajadzētu šādā situācijā iejaukties vrb viss sanāk bet žēl drauga..

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Mūsdienu cilvēku arī 21.gs. ir ļoti aizspriedumaini un stereotipiem pilni.
Un nesaprot, ka nav jājaucās citu dzīvē.
Attiecības starp 16-26 vai arī cita vecuma.. var būt lieliskas, bet, protams, ir jautājumi, kuros gadi tomēr ir svarīgi par piemēru var paņemt to pašu bērnu dzemdēšanu( nu nav gudri 16 gados dzemdēt bērnu, bet vīrietis savos 26 varbūt pat labprāt gribētu bērnu) tas tik tāds piemērs.
** Bet, ja ir izdevušās attiecībās un tiešām viens otram ir svarīgi, tad vecumam tomēr nav nozīmes un neņemt vērā citu spriedelējumus, galvenais, lai paši laimīgi.

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

pateikssu godiigi : es vairaak par visu gribeetu sev bernu un 100% zinu ka dariitu vinnu laimiigu bet lai taa notiktu vajag arii meiteni

unknown (), pirms 14 gadiem :

Tu esi ļoti ieciklējies uz meitenes atrašanu? Bieži vien vajag sākt baudīt dzīvi un meitene pati Tevi atradīs.
Bērns, jā tas ir brīnums un prieks, pati sapņoju par savu pirmo bērniņu.
Un veiksmi Tev tiešām no sirds novēlu!

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

paldies tev ;) bet diemžēl bes meitenes tas ir tikai un vienigi sapnis

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anete Siliņa

+3834

 
tadas medz but. pretlikumigi tas nav(ja vinai butu mazak par 16, tad gan varetu but problemas :P ), bet nezinu cik daudz kopiga var but siem cilvekiem.

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

bet citiem pret to ir problēmas

Anete Siliņa, pirms 14 gadiem :

bet vai tad ta tavva milestiba tevi tikko nepameta tava izteikuma del, ko tad tu vel satraucies?
nu un katra gadijuma apkartejiem nav nekadas darisanas ne ari tiesibas jaukties jusu privataja dzive. un nezinu kapec tev butu jaklausas citos.
bet nu piekritu sandrai par tiem berniem, tapat ari atputas iespejas var but ierobezotas, jo vinai nav 18, tad ari tas, ka vinai ir skola, majas darbi utt, bet tev ta visa nav un tas dazreiz var radit probelmas jums vai ari var ciest vinas sekmes skola.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vinja tiesham veel ir tikai brieduma saakumaa ... vinjai veel gribeesies augt,... skriet apkaart ... tuseeties .. un dariit visaadas trakuliibas... un tieshi kad pienaks sis laiks tavs choms var palikt zaudeetaajos.. gan jau vinjam arii nokritiis taas roozaa briilles kas vinjam liek v par vinju buut taadaa staraa.. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Asiņains tūplis puisim.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
statistika saka,attieciibas izirs.
viirietim shajaa gadiijumaa jaauznjemaas liela atbildiiba,jaaprot tieshaam ilgstoshaa periodaa buut meitenes simpaatijai,ja var teikt elkam.ikdiena ienes korekcijas,gruutiibas var noruudiit,bet var arii sagraut.domaaju ,ja iemesli ir gana speeciigi kaapeec apkaarteejiem taisnoties.pashiem vien buus jaadziivo.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es domāju ka tas džeks varēt būt pedofils, jo neuzskatu attiecības ja viņai ir 16 gadi un džekam 26 gadi, domāju tas ir nenobriedināms jautājums kur cilvēks tik iziet pasaule un jau grib nez kādas attiecības psiholoģiski ir jānobriest attiecība vecumam, manā uzskatā tas Vairāk ir kā perversa jautājums neka ko reāli te varētu uzdot....

pirms 14 gadiem  

Oskars Sapiegs, pirms 14 gadiem :

daļēji piekrītu tev , bet ir viens BET .. šajos laikos diemžēl vairs neatšķirsi kurai meitenei ir cik gadu .. un otrais ir tas ka ne jau viss attiecībās saistās tikai ar sexu kā var noprast pēc tava teiktā ... Un pedofils jau ir kas sexuāli izmanto nepilngadīgas personas , bet nu par pedofīlu viņu nenosauksi ...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.