Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

2278

Reputācija

 

Aigars Lociks

Reģistrēts pirms 14 gadiem

Pēdējais apmeklējums pirms 11 gadiem

 

 

Aigars Lociks

+2278

 

saldējuma pulveris

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Sveiki! Atceros, ka bērnībā taisīju saldējuma masu, vienkārši pienam berot klāt speciālus pulverus. Tie tirgojās uz katra stūra un bija plaša asortimenta. Vai šādi pulveri mūsdienās vēl ir kaut kur nopērkami?

Pirms 13 gadiem  


Aigars Lociks

+2278

 

Keramiskās plīts virsmas mikroshēmas remonts

Sadzīves tehnika un elektronika » Cita elektronika

Sveiki! Sadzīves tehnikas remontdarbnīcās par plīts remontu prasa kosmosu, kam pārdesmit latus pieliekot, var iepirkt jaunu. Ir zināms, ka pie vainas ir nodegusi vadības shēma, kuras maiņa tad arī sastāda šo kosmosu. Tad nu jautājums ir šāds - vai kaut...

Pirms 14 gadiem  


Aigars Lociks

+2278

 

Dati par Latvijas upēm

Vide » Alternatīvā enerģija

Nepieciešami dati par Latvijas upēm - garumi, kritumi, caurtece. Vēlams internetā tabulu veidā, bet derēs arī grāmatas. Arī veci dati der.

Pirms 14 gadiem  


Aigars Lociks

+2278

 

baltu ādas apavu atjaunošana

Māja un dārzs » Cits

Ar kādiem līdzekļiem iespējams atjaunot balto krāsu apaviem? Uz purngaliem āda ir pamatīgi padilusi, un nepieciešams tos bezmazvai aizšpaktelēt. Sagooglēju tādu līdzekli, kā "Boston White". Kāds tas ir, un vai der manam gadījumam?

Pirms 14 gadiem  

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.