Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1643 skatījumi

Diena divatā!

Ģimene un attiecības » Attiecības

Gribēju jums lūgt palīdzību, gribu sagadat savam draugam pārsteigumu un pavadīt vienu dienu divatā darot kaut ko jauku un neierstu, un ,protams, mīļu!
Gribēju lūgt padomu, ko varētu darīt, kas puisim neliktos garlaicīgi kā piemeram romantisku filmu skatīšanās un visas citas meiteņu lietas :D

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Būtu ļoti romantiski aizbaukt uz kadu klusu vietiņu(tas ja dzivojat pilseta),bet ja laukos tad paņemiet desiņasun visu citu ko gribētosun dodaties no visiem prom.Pastaigajiet gar juras vai kādas upes krastu.Un svaigais gaiss dos visu,ko sirds karo vakarā,ja gribās var aiziet uz kādu kafeinīcu vai vienkārši divatā pasēdēt pie kafijas sveču gaismā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Ja ir drosme un naudiņa, tad varat aizbraukt un nolekt ar gumiju no tilta Siguldā.

pirms 12 gadiem  

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

un tā visu dienu??? :oDDD

Ilze Zundāne, pirms 12 gadiem :

Tavas saprāta iespējas, priekšniek, no lēkāšanas ar gumiju visas dienas garumā izcili uzlabotos. Sāc ar vingrinājumiem pagalmā, izmantojot lecamgumiju. Kad vairs nav bail, brauc uz Siguldu! Pamēģini! Lai izdodas!!! :oDoDoDDD

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.