Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2302 skatījumi

zaudēju nevainību, tagad sāp vēders

Ģimene un attiecības » Attiecības

2 dienas atpakaļ zaudēju nevainību.
līdz šim sportoju, eju uz sportu zāli, taisu regulāri vingrojumus, staipos, skrienu rosmes.
presītes netaisu tik bieži, varbūt katru otro vai trešo dienu. pirms seksa nebija problēmu ar to, mierīgi varēju piepumpēties kādas 20 reizes. tikko pamēģināju - sāp vēders. pirmo reizi piepumpējoties - ellīgas sāpes !!!!!!!!!!
ar seksu nodarbojos ar prezervatīvu, nekas nesaplīsa.
varbūt kāds var padalīties ar pieredzi ? tā var būt pēc pirmās reizes ? vai arī kaut kas nav kārtībā ? vai obligāt jāvēršas pie ginekologa ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Sekss arī ir labs treniņš presītei, tādēļ, ja draugs ir "lielāks" vai mīl nedaudz rupjāku seksu vai arī partneris ir jauns, sekss ir pirmo reizi, utt., sievete var just sāpes pēc seksa, kas gan parasti pāris stundu līdz 3 dienu laikā pazūd. Ja tas tā nenotiek, tad ir jādodas uz konsultāciju pie sava ginekologa vai jāgriežas pie sava ģimenes ārsta, kas nosūtīs uz ginekologa konsultāciju. Taču jāatcerās, ka sekss arī ir fiziska aktivitāte un efektīvs treniņš, ja vien ar seksu nenodarbojieties katru dienu un nedarat to ar mīlošu partneri, tad izjūtot diskomfortu pēc seksa nav jāskrien taisīt presītes un pumpēties, bet kā pēc laba treniņa jāatpūšas un viss būs labi! Nākamajā reizē palūdziet partnerim, lai ir ar jums maigāks un uzmanīgāks!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
es jau varētu Tev šo to gudru uzrakstīt, bet labāk jau aizej pie kāda sakarīga ginekologa...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Pie ginekologa noteikti ir jāvēršās jebkura šāda diskomforta gadījumā, kaut vai tikai pēc konsultācijas un ikperiodiskās apskates. Katrā gad ījuma tas var nebūt nekas nopietns, bet vai Tu esi gatava ar to riskēt? par to gan es šaubos. Nedomāju ka šādās mājaslapās kāds arī varētu tieši atbildēt uz šādu jautājumu, jo ir ļoti daudz nezinamu apstākļu un dodot jebkuru citu padomu būtu iespējams pieļaut kļūdu, kuru pectam labot jau būtu daudz grūtāk.
Pie ārsta noteikti vajag aiziet un īpaši nekavējoties - tomēr drošāk profesionālāk un labāk ...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ļoti iespējams, ka zemapziņā tu nožēlo notikušo un tas tev ir nervu pamata. Ja nelietoji prezervatīvu, var ievazāt visādas slimības, es arī ieteiktu aiziet pie ārsta, gabals jau no tā nenokritīs, lieku reizi pārbaudīsi veselību. Var sāpēt vēders arī pirms mēnešreizēm, ko lai saka, iemesli var būt dažādi un šeit forumā neviens nebūs gudrāks par ārstu, pie kā tev vajadzētu griezties.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris

+3489

 
acīmredzot, seksa laikā tu vai tavs partneris, higēnu neievēroji un varbūt...saķeri baceļus ar muti...tāpēc tev tagad vajaga šnabi vai antiobiotikas labi daudz un vairākas dienas ierīt. Un, protams, pārtrauc trenēties uz nedēļu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -5

    balsis

Stiivs

+1223

 
Te kāds seksa forums? :D Esmu lasījis ko līdzīgu, cik sapratu tad nekas nopietns tas nav.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.